GJ003 – Bookend

vanaf
768
Drager voor het mooiste boek. Een ingetogen en vanzelfsprekend ontwerp gemaakt voor beleving. De boeken die we lezen, vertellen de wereld over onze smaak. Zet een prachtig boek neer als waar kunstwerk en geef het de aandacht die het verdient.

Maatwerk in overleg mogelijk

Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Natuurlijke materialen
  • Slank ontwerp

Omschrijving

Het slanke ontwerp van de Bookend oogt nog slanker doordat deze iets lijkt te zweven. Met een prachtig detail van staal dat misschien niet direct opvalt, maar juist het verschil maakt.

Kenmerkend voor dit design meubel zijn de natuurlijke materialen waarmee is gewerkt. Eikenhout van sublieme kwaliteit en dat is direct zichtbaar. De houtstructuur loopt feilloos door en onderscheidt zich daarmee van anderen. Maatwerk en perfectie tot in detail omschrijven de Bookend het beste volgens de Nederlandse designers Grand&Johnson. Dit is pure ambacht dat alleen door echte vakmensen zo gemaakt kan worden.

GJ003 – Bookend
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken