GJ002 – Magazine Holder

vanaf
929
Een meubel dat de woonkamer aanvult. Een speels ontwerp waarbij de ruimte gevuld wordt met jouw interesses. Want de tijdschriften die we kopen, vertellen over onze smaak. Stel je leesgewoonten tentoon als een kunstwerk en geef de mooiste items een unieke plek in huis.

Maatwerk in overleg mogelijk

B 90 x D 5 x H 210 cm
Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Van Gunmental staal
  • Speels door de rondingen

Omschrijving

Een magazinehouder van prachtig gunmetal staal. Het strakke ontwerp wordt speels door de rondingen. Dit is een typerend ontwerp van Grand&Johnson want als je goed kijkt, zie je dat elk detail is uitgedacht. Niets is aan het toeval overgelaten en je komt terecht in een wereld waar je steeds wordt verrast.

De verbindingen worden niet verborgen, maar juist hier is aandacht aan besteed. Ze mogen gezien worden. Je ziet dat alle onderdelen als puzzelstukken in elkaar vallen en dat maakt dit tot een zuiver design stuk. Perfect voor een mooie plek in de woonkamer, woonkeuken of kantoor. Om iets over jezelf te vertellen.

GJ002 – Magazine Holder
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken