GJ009 – Roomdivider

vanaf
1990
1990
1990
1990
1990
We love Japan. Dun, eerlijk en bescheiden ontwerp gemaakt voor separatie en berging. Voor transparantie en diepte. Door deze roomdivider te plaatsen in jouw woonkamer, plaats je een stukje Japanse sfeer.

Maatwerk in overleg mogelijk

B 122 x D 36,5 x H 260 cm
Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Maatwerk in overleg mogelijk
  • Volledig staal
  • Meerdere afmetingen mogelijk

Omschrijving

Een design meubel dat de woonkamer aanvult, sfeer en mogelijkheden creëert voor een privé plek zonder afgezonderd te worden. Dankzij de jarenlange ervaring van Grand&Johnson met het inrichten van ruimtes weten zij als geen ander hoe belangrijk dit is.

De multifunctionele scheidingswand biedt een plek aan de allermooiste objecten in huis. Stel kunstwerken tentoon of geef ruimte aan een mooi boek. En berg items op in de bergruimte die de roomdivider eveneens biedt.

Twee ruimtes lopen in elkaar over en licht wordt prachtig gefilterd dankzij de subtiele lijnen van het ontwerp. Details en het gebruik van staal in combinatie met hout maken de roomdivider uniek. Kies voor een hele wand in de woonkamer, of slaapkamer en geniet van geborgenheid. Of kies juist voor één stuk en geef er alle aandacht aan.

GJ009 – Roomdivider
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken