GJ012 – Serving Tray

vanaf
198
198
198
Charmant ontwerp met rauwe inspiratie. Leuk item op tafel en in de keuken. Om op te serveren of een mooi object ter decoratie. Kijk nog eens goed en laat je verrassen door het design.

Maatwerk in overleg mogelijk

Ø 60 cm
Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Hakmes is in de serving tray verwerkt
  • Beschikbaar in verschillende materialen

Omschrijving

Het strakke, ronde design van de serving tray vervult een functionele behoefte. Maar verdient ook als een decoratie een prachtige plek op tafel. Een luxe basis voor het serveren van versnaperingen of als ondergrond voor een bijzondere accessoire. Met schoonheid en een rauw tintje ontworpen. Een design ontwerp met een verhaal.

Het is een typerend ontwerp van de ontwerpers Grand&Johnson. Laat je verbeelding spreken en bekijk de serving tray met andere ogen. En zie meer dan een serving tray, maar bijzondere details als het hakmes.

Natuurlijke materialen spelen de hoofdrol bij dit ontwerp. Hout of marmer vormt de basis, net waar jij voor kiest, gecombineerd met gunmetal, in een bijzondere kleur geselecteerd door Grand&Johnson, voor contrast.

GJ012 – Serving Tray
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken