Dutch design bank

By Grey7

Bertram Beerbaum
Grand&Johnson
Grey7
Alles weergeven
Productadvies

Dutch design banken

dutch design tafel

Dutch design

Een dutch design bank; mooi om naar te kijken en geweldig om op te zitten. Een bank is vaak dé plek in de woonkamer. Het centrale middelpunt waarop tijd met het gezin, vrienden en familie wordt doorgebracht, maar ook tijd voor jezelf om te relaxen en te loungen.

Dit meubelstuk verdient daarom de aandacht. Voor perfect zitcomfort en de mooiste design modellen van Nederlandse bodem kies je uit een van de Dutch design banken van Grey7.

Nederlandse ambacht

Al meer dan 100 jaar maken we, in onze eigen fabriek in Nederland, de mooiste banken. Dit doen we door samen te werken met Nederlandse topontwerpers. Samen inspireren we jou om mooi te wonen en te genieten van design. Bij Grey7 vind je banken waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Nederlands vakmanschap; hoogstaande kwaliteit, ambacht zoals het hoort, comfort en bijzondere details.

dutch design tafel

Dutch designers

Elke ontwerper, waarmee we samenwerken, heeft zijn eigen stijl en dat zie je terug in de verschillende collecties banken. Bertram Beerbaum, interieurspecialist, trendsetter, en een bekend gezicht in de Nederlandse designwereld, integreert productdesign met interieurdesign om een comfortabel thuis te creëren. Zijn ontwerpen zijn chic, tijdloos en stoer. Ontworpen om van te genieten en als statement in je woonkamer.

Grand&Johnson, bestaand uit het duo Bertel de Grote en Jeroom Jansen, zijn interieurontwerpers en ontwerpen meubels met een eigen verhaal. Ze creëren een zitwereld op zich. Een design bank waarbij over elk detail is nagedacht en is gezocht naar de perfecte balans tussen evenwicht en contrast in kleuren, vormen en materialen.

Zitten, liggen, relaxen

De dutch design banken van Grey7 zijn gemaakt voor elk moment en daarmee multifunctioneel. De designers ontwerpen niet alleen met oog voor het design, maar ook voor comfort. Een bank waarop je kunt zitten, hangen en liggen. Een bank geschikt voor het hele gezin.

Door met verschillende elementen te werken, kan elke design bank op jouw woonwensen worden aangepast en past de bank altijd zonder in te leveren op het design.

dutch design tafel

Maatwerk

Onze dutch design banken, sofa’s, loveseats en chaise longues bestaan uit diverse zitelementen waardoor de bank aan te passen is naar ieder interieur. Speel met zitplaatsen, open en gesloten vlakken en geef de bank een uniek karakter door te kiezen voor een raster van hout of staal dat de bank omarmt.

Kies daarnaast uit talloze bijzondere en kwalitatieve materialen uit onze collectie. Prachtig zacht leer of comfortabele stof in vele kleuren en dessins. Er is een groot aanbod aan verschillende stoffen. Stuk voor stuk wordt alles met zorg geselecteerd.

Jouw woonwensen centraal

Welke interieurdromen je ook hebt, de bank is helemaal op jouw woonwensen af te stemmen en wij helpen je met persoonlijk interieur- en kleuradvies. Kom gerust bij ons langs in onze showroom om de collectie dutch design banken in het echt te bekijken en uit te proberen of maak vrijblijvend een afspraak voor interieuradvies.

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochems

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken