Dutch design bank

By Grey7

Bertram Beerbaum
Grand&Johnson
Grey7
Alles weergeven
Productadvies

Dutch design banken

Banken die je op jouw manier gaat gebruiken. Als een statement.

De banken uit onze collectie vervullen al jouw wensen. Stel de bank samen op de manier die geheel bij je past. Kies uit verschillende groottes en extra elementen, zoals een pouffe, om de bank nog relaxter te maken. Onze banken hebben een driedubbele functie: zitten, hangen en liggen.

Onze designbanken brengen jouw woonkamer tot leven. Ze maken een statement in de ruimte. Kies uit sofa’s, loveseats en chaise longues. Elke bank heeft zijn eigen unieke stijl. Kom gerust bij ons langs in de showroom om de collectie in het echt te bekijken en uit te proberen.

We kunnen jou verzekeren dat als je eenmaal op onze banken plaats neemt, je er niet meer van af wilt komen. Wacht dus niet langer en verwen jezelf met één van onze banken, die geheel aan jouw wensen worden aangepast.

Bekijk hieronder onze bankencollectie en doe inspiratie op.

Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochems

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken