GJ007 – Sofa System Metal

vanaf
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Een eigen wereld, zitwereld. Geborgen en omringd met alles wat deze kleine wereld comfortabel maakt. Neem een kijkje dichterbij en zie de ambacht, de verrassende details en magnifieke afwerking. Dit is een waar kunstobject voor de woonkamer.

Maatwerk in overleg mogelijk

Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Verkrijgbaar in talloze kleuren, diverse stof- en leersoorten
  • Op maat
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

De Dutch design bank is zo ontworpen dat er voor ieder gezinslid een comfortabele plek is. Door te spelen met open en gesloten vlakken stel je het design zelf samen. Vrij in de ruimte komt het meubel het mooist tot zijn recht. Het unieke stalen raster komt dan prachtig uit en geeft de bank een eigen karakter. Want dit is nog nooit eerder zo vertoont.

Kijk eens goed en laat je verwonderen. ‘’Ode aan de verwondering’’ is waar Grand & Johnson voor staat en dat zie je terug in dit prachtige ontwerp. Niets is aan het toeval overgelaten en op geen enkele manier is de makkelijke weg gezocht. Ambacht én design omschrijven deze unieke design bank. De prachtige stiknaad is uniek en bijzonder en dat kan alleen vakwerk zijn.

De design bank is verkrijgbaar in vele kleuren, stoffen en leersoorten en daardoor altijd af te stemmen op ieder interieur en woonwensen.

GJ007 – Sofa System Metal
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken