GJ007 – Sofa System Wood

vanaf
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Een tijdloze zitwereld waar iedereen zich goed bij voelt. Mooi om naar te kijken en geweldig op om te zitten. Geborgenheid, vakmanschap en unieke details zijn kenmerkend voor deze Dutch design bank ontworpen door de Nederlandse ontwerpers Grand&Johnson.

Maatwerk in overleg mogelijk

Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Verkrijgbaar in talloze kleuren, diverse stof- en leersoorten
  • Op maat
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

Dankzij de natuurlijke materialen en de juiste verhoudingen biedt de design bank een perfecte balans in de comfort en uitstraling. De verschillende materialen, de zachte stof, het prachtige houten raster en het marmer tableau geven een uniek karakter. Kies en laat je verwonderen door het ontwerp.

De Dutch design bank bestaat uit diverse elementen waardoor de bank bij ieder interieur past. Door te spelen met open en gesloten vlakken stel je het design zelf samen. Geef de bank een uniek karakter door te kiezen voor een raster van hout dat de bank omarmt. Maak het design af met een marmeren tableau of een houten plateau. Vrij in de ruimte komt het meubel het mooist tot zijn recht. Als een waar kunstwerk.

De design bank is verkrijgbaar in vele kleuren, stoffen en leersoorten en daardoor altijd af te stemmen op ieder interieur en woonwensen.

GJ007 – Sofa System Wood
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken