GJ007 – Sofa System

vanaf
3980
3980
Een waar kunstobject voor de woonkamer. De Dutch design bank is ontworpen met oog voor detail en comfort. Kijk eens goed en laat je verrassen door het vakmanschap en de ambacht waarmee dit design meubel is ontworpen en gecreëerd.

Maatwerk in overleg mogelijk

Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Verkrijgbaar in talloze kleuren, diverse stof- en leersoorten
  • Op maat
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

‘’Ode aan de verwondering’’ is waar de ontwerpers Grand&Johnson voor staan en dat zie je terug in het ontwerp. De prachtige stiknaad, de materialen waarmee gewerkt is, van binnen en van buiten. Op zoek naar contrast en balans. Op zoek naar spanning en rust. Met als resultaat het perfecte evenwicht voor in het interieur.

Een tijdloos design, een zitwereld voor geborgenheid. Een plek om je terug te trekken in je eigen wereld. Een bank die zich aanpast. Door te spelen met de vlakken stel je het design zelf samen. Dankzij de verschillende elementen past de bank bij iedere leefstijl en ieder interieur. Voeg het gunmetal of houten raster toe als prachtig omhulsel van de design bank en geef het nog meer karakter. Een uniek ontwerp want dit is nog nooit eerder vertoont.

Naast de verschillende elementen en keuze uit een raster is de design bank verkrijgbaar in vele kleuren, stoffen en leersoorten en daardoor altijd af te stemmen op ieder interieur en woonwensen.

GJ007 – Sofa System
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken