GJ008 – Sofa System Metal

vanaf
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Een wereld van geborgenheid. De Dutch design bank is een kunstobject voor de woonkamer omringd met alles wat deze kleine wereld comfortabel maakt. Kijk eens goed en laat je verwonderen door het vakmanschap, de verrassende details en de magnifieke afwerking.

Maatwerk in overleg mogelijk

Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Verkrijgbaar in talloze kleuren, diverse stof- en leersoorten
  • Op maat
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

Een ontwerp anders dan anders. En juist dat maakt deze design bank typerend voor de ontwerpers Grand&Johnson. ‘’Ode aan de verwondering’’ is waar zijn voor staan. Op zoek naar contrast en evenwicht. Zachte materialen gecombineerd met hard. Een prachtige kwaliteit stof gecombineerd met een raster van gunmetal staal. Uniek voor eigenzinnigheid in het ontwerp.

De design bank is zo ontworpen dat er een comfortabele plek is voor iedereen. Door te spelen met de verschillende open en gesloten elementen stel je de bank zelf samen en past hij altijd in het interieur. Geniet van het design, het comfort en een moment helemaal niets.

De design bank is verkrijgbaar in vele kleuren, stoffen en leersoorten en daardoor altijd af te stemmen op ieder interieur en woonwensen.

GJ008 – Sofa System Metal
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken