GJ008 – Sofa System

vanaf
3980
3980
3980
Een waar kunstobject voor de woonkamer, dat omschrijft de Dutch design bank het beste. Een eigen zitwereld. Een wereld die je omringt met alles wat het comfortabel maakt. Zo ontworpen, door de Nederlandse ontwerpers Grand&Johnson, dat niets aan het toeval is overgelaten.

Maatwerk in overleg mogelijk

Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Verkrijgbaar in talloze kleuren, diverse stof- en leersoorten
  • Op maat
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

Kijk eens goed en laat je verwonderen. ‘Ode aan de verwondering’ is waar de ontwerpers voor staan en dat zie je terug in de design bank. Over elk detail is nagedacht, niets is weggestopt maar alles mag gezien worden. Ambacht en design spelen de hoofdrol. De open stiknaad is uniek en kenmerkend voor het vakmanschap.

De Dutch design bank stel je samen door te spelen met de verschillende elementen. Maak de bank af met een houten of stalen raster, die het meubel omarmt. Ook kan je elementen van marmer of hout toevoegen om de bank een uniek karakter te geven en een plek te creëren voor favoriete accessoires.

De design bank is verkrijgbaar in vele kleuren, stoffen en leersoorten en daardoor altijd af te stemmen op ieder interieur en woonwensen.

GJ008 – Sofa System
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken