JACK CHAISE LONGUE

Design: Bertram Beerbaum

Vanaf € 1.399

Kleuren

Dé design chaise longue, een absolute wannahave

De design Jack Chaise Longue is een absolute wannahave. Strak design met opvallende details. Een exclusief domein voor rust en contemplatie, voor een boek of een goed glas wijn. Het ontwerp heeft een chique, ingetogen uitstraling en is qua materiaal en vorm zeer uitgebalanceerd. 

Een ontwerp van de bekende interieurontwerper Bertram Beerbaum. Gemaakt om van te genieten. Passie voor creativiteit, ambacht en eerlijke materialen zijn de belangrijke ingrediënten voor zijn ontwerpen. En dat zie je direct terug in dit ontwerp. Een onmisbare eyecatcher voor je interieur. Gemaakt met materialen van hoogwaardige kwaliteit voor perfect zitcomfort.

Deze design chaise longue van Nederlands fabricaat is volledig aan te passen aan jouw interieur dromen. Verkrijgbaar in talloze kleuren en diverse stofsoorten. Naadloos te combineren met de Jack Sofa, de Jack Pouffe of de Jack Armchair Square. Kom proefzitten in onze showroom in Renkum. Uiteraard adviseren we je graag over het ruime aanbod aan mogelijkheden.

Specificaties

Formaat
91 x 161 x 78 cm (l x b x h)


 

Materialisering

Mogelijkheid om verschillend materiaal te kiezen voor bankombouw en zitting.


JACK CHAISE LONGUE uitgelicht

Bertram Beerbaum

Bertram Beerbaum is interieurspecialist, ontwerper en trendsetter. In alles wat hij doet, staat zijn liefde voor design centraal. Onze collectie is het prachtige resultaat van zijn wens om interieurdesign te integreren met productdesign en zo een comfortabel thuis te creëren.

Meer over Bertram Beerbaum
Bertram Beerbaum
Bertram Beerbaum

Bekend van:

Stel ons een vraag.
0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.