JACK POUFFE

Design: Bertram Beerbaum

Vanaf € 735

Kleuren
Formaat

Genieten van weldaad

Een chique aanvulling op de Jack Sofa; van relaxed naar ultra relaxed. Bijzonder en strak design met opvallende stiknaad en materialisatie. Uitgebalanceerd en ingetogen. In dit ontwerp is ook het comfort niet vergeten met een fijne, subtiele bolling in de zitting. Gemaakt om eindeloos op te genieten. 

Deze unieke design pouffe geeft een ruimte persoonlijkheid. De Jack Pouffe staat voor eenvoud en elegantie. Simpel, stoer en krachtig. De ruime afmeting en het strakke ontwerp zorgen ervoor dat deze pouffe gebruikt kan worden als verlengstuk van de bank, maar ook als salontafel. Met een dienblad dient deze pouffe als tafel voor je kop koffie of glas wijn.

Hoogwaardig vakmanschap met oog voor kwaliteit. Aan elk detail is gedacht door interieurontwerper Bertram Beerbaum. Laat jouw woonwensen uitkomen bij Grey7. Kom naar onze showroom om het design meubel te ervaren. Met onze collectie gaan we je droominterieur realiseren.

 

Specificaties

Formaat
-  Pouf small: 91 x 91 x 40 cm (l x b x h)
-  Pouf large: 91 x 161 x 40 cm (l x b x h)


JACK POUFFE uitgelicht

Bertram Beerbaum

Bertram Beerbaum is interieurspecialist, ontwerper en trendsetter. In alles wat hij doet, staat zijn liefde voor design centraal. Onze collectie is het prachtige resultaat van zijn wens om interieurdesign te integreren met productdesign en zo een comfortabel thuis te creëren.

Meer over Bertram Beerbaum
Bertram Beerbaum
Bertram Beerbaum

Bekend van:

Stel ons een vraag.
0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.