Design bedden voor Slaapcomfort

Kijkje in de keuken

Design bed

Op zoek naar een prachtig designbed? Ontdek de ongekende luxe van natuurlijk én mooi slapen. , met dank aan het gebruik van ‘s werelds fijnste, duurzame en natuurlijke materialen voor onze topdekmatrassen en matrassen, wil het oog uiteraard ook wat.

Personaliseer

Personaliseer de boxspring met een design hoofdbord en creëer jouw eigen droombed. Onze collectie biedt een ruime keuze kies voor hoofdbord met stof of leer of juist van massief hout. Onze unieke en natuurlijke materialen zorgen voor een rust en warmte en geven jouw slaapkamer een luxueuze uitstraling.

Advies op maat

Natuurlijke materialen

Onze collectie topdekmatrassen, matrassen en boxsprings bestaan volledig uit natuurlijke materialen zoals wol, katoen en paardenhaar. Elk materiaal heeft zijn eigen functie en er komen geen chemische stoffen aan te pas.

Uitgerust en fit

Dankzij de natuurlijke materialen ademt het complete bed. Je lichaam behoudt de juiste temperatuur, doordat het bed de warmte die je ‘s nachts produceert, gemakkelijk kwijt kan. Zo word je, na een nacht op een 100 procent natuurlijk en duurzaam matras, uitgerust en fit wakker.

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken