Dutch design bedden

By Grey7

Bertram Beerbaum
Grand&Johnson
Alles weergeven
Productadvies

Dutch design bedden

Met doordachte & chique designs

Op zoek naar een prachtig designbed? Ontdek de ongekende luxe van natuurlijk én mooi slapen. Naast perfect slaapcomfort, met dank aan het gebruik van ‘s werelds fijnste, duurzame en natuurlijke materialen voor onze topdekmatrassen en matrassen, wil het oog uiteraard ook wat.

Personaliseer de boxspring met een design hoofdbord en creëer jouw eigen droombed. Onze unieke en natuurlijke materialen zorgen voor een rust en warmte en geven jouw slaapkamer een luxueuze uitstraling.

Onze collectie hoofdborden zijn ontworpen door de Nederlandse ontwerpers Bertram Beerbaum en Grand&Johnson. Ze combineren de natuurlijke kenmerken voor perfect slaapcomfort met een moderne en luxe uitstraling.

Voor een perfecte balans in de slaapkamer, kunnen we ook bijpassende nachtkastjes leveren. Zo creëer je een krachtig en luxueus design wat nog meer versterkt wordt. Onze interieuradviseurs kijken graag samen hoe het bed het mooiste uitkomt. Materialen, kleuren en grootte spelen hierbij uiteraard een belangrijke rol. Met oog voor het kleinste detail.

Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochems

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken