LINN bed

vanaf
7.412
7.412
7.412
7.412

Een stijlvolle boxspring voor het ultieme gevoel van luxe. Een slim en doordacht design met, dankzij het verticale lijnenspel, een speelse twist.

De boxspring biedt geborgenheid. Een fijne plek voor ontspanning en een goede nachtrust dankzij het design en de puur natuurlijke materialen die worden toegepast.

Maatwerk in overleg mogelijk

B 160 X D 200 X H 120 cm
Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Maatwerk in overleg mogelijk
  • Natuurlijke materialen
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

Voor het topdekmatras en het matras van de boxspring worden alleen ‘s werelds fijnste natuurlijke materialen geselecteerd. Een goed ademend en perfect ondersteunend matras vormt namelijk de basis van jouw slaapcomfort. In de slaapkamer is het fijn als de lucht die we inademen zo schoon en gezond mogelijk is. Dankzij het gebruik van alleen natuurlijke materialen ventileert de boxspring optimaal.

Laat je uitgebreid adviseren door een van onze adviseurs. Samen brengen we jouw voorkeuren in kaart, zodat je geniet van een goede nachtrust op een boxspring van natuurlijke en duurzame materialen dat op jouw lichaam en wensen is afgestemd.

De boxspring is leverbaar is diverse maten en er kunnen bijpassende nachtkastjes, ook in diverse maten, worden gekozen.

LINN bed
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Prima contact en levering

“Wij zijn heel blij met onze nieuwe stoelen, ze staan fantastisch en zitten heerlijk. Goed advies en prima contact en levering!”

- Jeanine Wienen

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken