Hoofdbord Linn

vanaf
576
576
576
576
Slim en doordacht design, met asymmetrie als uitgangspunt. Het chique hoofdbord, ontworpen door Bertram Beerbaum, wordt gedomineerd door een verspringend verticaal lijnenspel.

Maatwerk in overleg mogelijk

Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Maatwerk in overleg mogelijk
  • Slim en doordacht design
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

Een stijlvol hoofdbord dat de slaapkamer een ultiem gevoel van luxe geeft en de boxspring tot het middelpunt maakt. Een bed dat gezien mag worden en geborgenheid biedt. Een veilige plek voor ontspanning. En voor een goede nachtrust.

Het lijnenspel in het design is ontworpen voor een speels effect. Chique met een stoer randje voor eigenheid. De boxspring hoeft niet tegen een muur of gecentreerd in een ruimte te staan, maar kan probleemloos van links naar rechts worden geschoven. Afgestemd daarop kunnen bijpassende nachtkastjes ook in diverse maten worden gekozen

Hoofdbord Linn
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Prima contact en levering

“Wij zijn heel blij met onze nieuwe stoelen, ze staan fantastisch en zitten heerlijk. Goed advies en prima contact en levering!”

- Jeanine Wienen

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken