MAX bed

vanaf
6.480
6.480

Boxspring Max biedt de ultieme vorm van luxe in de slaapkamer. Schoonheid en eenvoud dankzij een slim lijnenspel en kwalitatief prachtig leer.

Perfect slaapcomfort dankzij het gebruik van duurzame en natuurlijke materialen. Een slank ontwerp, anders dan anders met oog voor detail.

Maatwerk in overleg mogelijk

B 160 X D 200 X H 120 cm
Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Maatwerk in overleg mogelijk
  • Natuurlijke materialen
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

Slapen op een boxspring van puur natuurlijke materialen, dat is slapen op boxspring Max. Het topdekmatras en de topper bestaan uit royale lagen wol, katoen, paardenhaar en vilt.

Allemaal 100 procent natuurlijke materialen waardoor het bed ademt en het de warmte die jouw lichaam produceert gemakkelijk weer kwijt kan. Hierdoor word je uitgerust en fit wakker na een optimale nachtrust. De romp van de boxspring is gemaakt van beukenhout.

Omdat iedereen anders is, wordt een boxspring bij ons op maat gemaakt. Samen brengen we jouw voorkeuren in kaart en op basis daarvan, en de lichamelijke kenmerken zoals lengte en gewicht, vervaardigen we een boxspring dat de beste ondersteuning biedt. Met ons oog voor design, maatwerk en hoogwaardige en duurzame materialen staat boxspring Max garant voor een goede nachtrust.

Diverse maten mogelijk en bijpassende nachtkastjes voor een compleet geheel in de slaapkamer kunnen worden bijgeleverd.

MAX bed
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Prima contact en levering

“Wij zijn heel blij met onze nieuwe stoelen, ze staan fantastisch en zitten heerlijk. Goed advies en prima contact en levering!”

- Jeanine Wienen

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken