Hoofdbord Max

vanaf
559
559
Pure schoonheid dankzij een slim lijnenspel. Daarmee is niets teveel gezegd over het Max bed, ontworpen door Bertram Beerbaum. Het hoofdeinde biedt de ultieme vorm van luxe en design in de slaapkamer.

Maatwerk in overleg mogelijk

Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Maatwerk in overleg mogelijk
  • Hoogwaardig Leer
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

Het hoofdbord is uitgevoerd in hoogwaardig leer. Een ontwerp anders dan anders dankzij het bijzondere detail dat het hoofdeinde zeer dun is en doorloopt in een L-vorm. Met als resultaat het effect dat het lijkt alsof het leer rechtop staat en de boxspring een hele slanke lijn heeft. Er ontstaat een platform voor de bijpassende nachtkastjes. Een ontwerp met oog voor detail.

Het hoofdbord is de perfecte finishing touch voor een boxspring. Gemaakt voor een luxueus, veilig en geborgen gevoel. Voor een goede nachtrust en extra comfort.

Dankzij het hoofdbord wordt het bed ook een fijne plek voor ontspanning, bijvoorbeeld voor het lezen van een boek. Maak van de slaapkamer een luxe hotelsuite in jouw eigen stijl.

Hoofdbord Max
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Prima contact en levering

“Wij zijn heel blij met onze nieuwe stoelen, ze staan fantastisch en zitten heerlijk. Goed advies en prima contact en levering!”

- Jeanine Wienen

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken