Slaapcomfort

Handgemaakt slaapcomfort voor liefhebbers van luxe en duurzaamheid.

Grey7 staat voor natuurlijk en gezond slapen. We slapen een groot deel van ons leven en naast beweging en voeding is een goede nachtrust een van de belangrijkste factoren voor een vitaal lichaam. Voor een optimale nachtrust is het belangrijk dat een bed bestaat uit natuurlijke materialen. Daarom zijn onze toppers, matrassen en boxsprings gemaakt van 100 procent natuurlijke en duurzame materialen.

Onze collectie topdekmatrassen, matrassen en boxsprings bestaan volledig uit natuurlijke materialen zoals wol, katoen en paardenhaar. Elk materiaal heeft zijn eigen functie en er komen geen chemische stoffen aan te pas. Dankzij de natuurlijke materialen ademt het complete bed. Je lichaam behoudt de juiste temperatuur, doordat het bed de warmte die je ‘s nachts produceert, gemakkelijk kwijt kan. Zo word je, na een nacht op een 100 procent natuurlijk en duurzaam matras, uitgerust en fit wakker.

We kunnen je verzekeren dat als je eenmaal slaapt op een bed van natuurlijke materialen, je nooit meer anders wilt. Wacht dus niet langer, gun jezelf een goede nachtrust en laat je uitgebreid informeren in onze showroom door een van onze adviseurs.

Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochems

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken