Matras

vanaf
696
696
696
696
Een gevoel van ongekende luxe, dat is slapen op een matras van duurzame en natuurlijke materialen. Alleen ‘s werelds fijnste natuurlijke materialen worden voor dit matras geselecteerd. Een goed ademend en perfect ondersteunend matras vormt namelijk de basis voor jouw slaapcomfort.

Maatwerk in overleg mogelijk

Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Maatwerk in overleg mogelijk
  • Natuurlijke materialen
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

Het natuurlijke matras is voorzien van thermisch geharde pocketveren uit Zweden en deze worden omringd door lagen puur natuurlijke materialen. Gelijk onder de biologische tijk is een laag van 100% wol aangebracht. Wol is in de winter warm en in de zomer heerlijk koel. Na de wol is katoen aangebracht. Katoen draagt zorg voor het comfort, de zachtheid en donzigheid van het matras.

De laag paardenhaar zorgt voor de vochtregulering van het matras en het vilt op de pocketveren zorgt voor de juiste drukverdeling. Zo heeft ieder materiaal zijn eigen functie voor perfect comfort. Dankzij de natuurlijke en ademende materialen kan het matras vocht en warmte kwijt en geniet je elke nacht van fris bed en een goede nachtrust.

Door te kijken naar jouw lengte, gewicht en lichaamsvormen wordt een perfect passend bed gecreëerd. Hierbij wordt uiteraard ook rekening gehouden met de slaaphouding die mede bepaald wat voor jou de beste ondersteuning biedt. Daarnaast speelt persoonlijke voorkeur een rol. Houd je van een zacht bed om liever een stevig matras? Met oog voor detail, maatwerk en natuurlijke en duurzame materialen staat het matras garant voor een optimale nachtrust.

Personaliseer jouw matras met onze collectie hoofdborden van Bertram Beerbaum of Grand&Johnson en creëer jouw droombed.

Matras
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke collectie

Exclusief bij Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat

Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

– Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

– Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

– Jochems

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken