Dutch design kast

dutch design tafel

Dutch design

Een dutch design kast is van onmisbare waarde in het interieur en combineert design perfect met praktische opbergruimte. Functioneel en een luxueuze uitstraling dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, slanke vormen en strakke lijnen.

Een design kast met een persoonlijke touch dankzij de talloze maatwerkmogelijkheden.

Design kast op maat

Een open of gesloten design kast? Of kies voor een combinatie waarbij ook ruimte is om op te bergen en persoonlijke items tentoon te stellen.

Een design lamp, een mooi boek of dierbare foto verdient een plek voor een persoonlijke touch in jouw woonkamer.Onze kasten worden op maat gemaakt en voldoen daarmee altijd aan jouw woonwensen.

dutch design tafel

Creëer sfeer

Speel met licht dankzij de mogelijkheid om licht te integreren en bijzondere items uit te lichten. Kies ervoor om de lampen sfeervol te dimmen en een intieme sfeer te creëren.

Bij Grey7 werken we met duurzame en hoogwaardige materialen en dagen we je uit om te kiezen voor bijzondere details van materialen zoals staal, marmer of brons. Samen met jou creëren we een dutch design kast die een perfecte aanvulling is voor jouw interieur.

Interieuradvies op maat

Bekijk online onze eigen collectie design kasten en uiteraard verwelkomen we je graag in onze showroom waar onze design collectie exclusief verkrijgbaar is. Onze interieuradviseurs lichten de mogelijkheden graag toe en adviseren je op het gebied van design meubels, maar ook helpen ze graag met het maken van een indelingsplan of kleuradvies.

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochems

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken