Dutch design kasten

Aanpasbaar aan jouw wensen en mogelijkheden.

De kasten in onze collectie bieden oplossingen. Ze voorzien geheel in jouw behoefte dankzij de maatwerkmogelijkheden. Creëer de opbergruimte die nodig is en open ruimtes om spullen tentoon te stellen. Wat jouw wensen ook zijn in de gekozen kast, Grey7 vervult ze.

Naast het praktische aspect is de kastencollectie ook zeer mooi voor het oog. Elke kast is voorzien van een robuuste en industriële stalen omlijsting. In combinatie met het hout lijken de kasten een schilderij op zich.

Bekijk hieronder onze kastencollectie en kies het ontwerp dat bij jouw wensen aansluit. Samen creëren wij een kast die geheel voldoet aan jouw verwachtingen.

Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochems

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken