ENKEI ARMCHAIR

Design: Marcel Wolterinck

Vanaf € 3.490

Kleuren

Uitnodigende zit

Minimalistisch en puur vormgegeven met aandacht voor het design en het prachtige lijnenspel. Een Dutch design fauteuil met comfortabele, uitnodigende zit. Een uniek design van Marcel Wolterinck waarin je zijn duidelijke signatuur terugziet.

Strakke lijnen en open vormen geven de armchair karakter. Sober en ingetogen, geïnspireerd op Japan. Wolterinck laat het design en de vorm spreken en streeft naar het creëren van schoonheid. De aandacht gaat naar het ontwerp. Elegant en stijlvol. Een perfecte aanvulling voor ieder interieur.

Een ontwerp anders dan anders. En dat is precies waar Wolterinck voor staat. Elk meubel ontstaat vanuit een zoektocht naar vernieuwing. De combinatie van de materialen waarmee is gewerkt zorgt voor een mooi samenspel. Niets is aan het toeval overgelaten.

Grey7 staat voor hoogstaande kwaliteit, ambacht zoals het hoort en comfort. Design én comfort in je eigen stijl. Samen met bekende Interior Designers maken we Dutch Design toegankelijk. Uiteraard helpen we graag in onze showroom in Renkum om jouw woonwensen waar te maken.

Specificaties

Formaat

86 x 86 x 80 cm (l x b x h)

 


 

Materialisering

De stoel bestaat uit twee soorten stof.

 

ENKEI ARMCHAIR uitgelicht

Marcel Wolterinck

Wolterinck laat zien waardoor design bedoeld is. Zijn stijl is puur en ingetogen. De Zendo collection by Wolterinck bestaat uit ontwerpen waarbij Japanse invloeden als rode draad verweven zijn en het design en de vorm spreken.

Meer over Marcel Wolterinck
Marcel Wolterinck
Marcel Wolterinck

Bijpassende design meubels

Interieurdesign op maat

Interieurdesign op maat

600 m2 showroom

600 m2 showroom

Design en comfort in jouw stijl

Design en comfort in jouw stijl

Gratis bezorging in Nederland

Gratis bezorging in Nederland

Stel ons een vraag.
0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.