Dutch Design Stoel Dutch Design Stoel

Dutch Design Stoel

Ontdek onze Dutch Design stoel collectie. Ontworpen door beroemde interieurdesigners Grand&Johnson en Marcel Wolterinck. Onze Dutch Design stoelen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar bieden ook perfect zitcomfort. Design stoelen voor elk moment van de dag. En als eyechatcher in jouw woonkamer.

Je vindt Grey7 in Renkum. Hier zie je naast de highlights de complete collectie designmeubelen. Onze interieurontwerpers nemen graag alle tijd voor je.

 

Dutch Design Stoel

Ontdek onze Dutch Design stoel collectie. Ontworpen door beroemde interieurdesigners Grand&Johnson en Marcel Wolterinck. Onze Dutch Design stoelen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar bieden ook perfect zitcomfort. Design stoelen voor elk moment van de dag. En als eyechatcher in jouw woonkamer.

Alle modellen Marcel Wolterinck Grand&Johnson
Dutch Design Fauteuils

Design én comfort

Een stoel is niet alleen mooi om naar te kijken, maar biedt ook perfect zitcomfort. Want goed zitten is belangrijk. Zeker wanneer je elke dag op de stoel plaats neemt. Wij bieden daarom diverse collecties design stoelen aan voor elk moment van de dag. Ontdek onze design eetkamerstoelen, fauteuils, bijzetstoelen, barkrukken, low dining fauteuils en voor een speelse twist in het interieur een design schommel.

Na een drukke dag comfortabel dineren op een design eetkamerstoel en daarna loungen in een uitnodigende lounge chair. Genietend van comfort én design. Dat is waar wij bij Grey7 elke dag voor werken. Om jou te laten genieten van Nederlands design en te inspireren om mooi te wonen.

Dutch Design

Dutch Design Dichtbij

We maken onze Dutch design stoelen samen met Nederlandse ontwerpers voor het allerbeste design. Dat maakt onze collecties onderscheidend. Onze fauteuils zijn zo ontworpen dat ze helemaal naar jouw woonwensen aangepast kunnen worden. Met de hand gemaakt, in de fabriek gelegen naast onze showroom. Een Dutch design stoel verdient daarom de aandacht. Voor perfect zitcomfort en de mooiste design modellen van Nederlandse bodem kies je uit een van de Dutch design stoelen van Grey7.

Design voor elk moment

Design voor elk moment en interieur

De dutch design stoel wordt in onze eigen fabriek in Nederland gemaakt. Ambacht zoals het hoort en vakmensen met jarenlange ervaring die precies weten hoe je kwalitatieve meubels maakt. We werken met duurzame materialen, voor zowel het buitenwerk als binnenwerk van de stoel. Alleen de beste leersoorten en stoffen zijn goed genoeg. Ontdek de veelzijdige collectie dutch design stoelen van Grey7. Eetkamerstoelen, fauteuils, barkrukken; voor elk moment van de dag een fijne stoel in diverse stijlen.

Vind je het lastig om te bepalen wat voor stoel het beste in jouw interieur past? Onze interieuradviseurs nemen je woonwensen met je door en adviseren je op het gebied van design meubels, maar ook met kleuradvies, een lichtplan of een indelingsplan. Graag verwelkomen we je in de showroom waar onze design collectie exclusief verkrijgbaar is.

Dutch design stoelen by Marcel Wolterinck

Dutch design stoelen by Marcel Wolterinck

Interieurontwerper Marcel Wolterinck laat in zijn ontwerpen altijd de aandacht naar het design en de vorm gaan. Heldere en duidelijke lijnen. De kracht zit hem in de diversiteit en de texturen van de stoffen. De stiksels, de gelaagdheid, de stoffering die altijd bestaat uit meerdere stoffen, zodat een Dutch design stoel door zijn eenvoud toch spannend blijft.

Marcel Wolterinck is altijd op zoek naar vernieuwing. Iets dat er nog niet is. Het resultaat is een unieke collectie stoelen met Japanse invloeden, geïnspireerd op zijn vele reizen. Primitief, ingetogen, open en puur. Gemaakt om uren op te kunnen genieten.

Dutch design stoelen by Grand&Johnson

Dutch design stoelen by Grand&Johnson


De collectie design stoelen ontworpen door Grand&Johnson is tijdloos en kenmerkt zich door de prachtige combinatie van zachte en harde materialen voor contrast en evenwicht. Elke Dutch design stoel is een wereld op zich, waarin je tijd voor jezelf neemt. En geniet. 

Grand&Johnson bestaat uit het duo Bertel Grote en Jeroom Jansen. Ze zijn van huis uit interieurontwerpers en weten als geen ander hoe je een thuis creëert. Geen ontwerp van dit duo is vanzelfsprekend maar aan elk detail is gedacht. Verrassende details waardoor je steeds iets nieuws ziet. Dat is de handtekening van Grand&Johnson. Ware kunstobjecten voor de woonkamer.

Bekend van:

0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.