Dutch design stoelen

By Grey7

Bertram Beerbaum
Grand&Johnson
Grey7
Alles weergeven
Productadvies

Dutch design stoelen

dutch design tafel

Design fauteuils

Een stoel is niet alleen mooi om naar te kijken, maar biedt ook perfect zitcomfort. Want goed zitten is belangrijk. Zeker wanneer je elke dag op de stoel plaats neemt. Wij bieden daarom diverse collecties design stoelen aan voor elk moment van de dag.

Ontdek onze design eetkamerstoelen, fauteuils, bijzetstoelen, barkrukken, low dining fauteuils en voor een speelse twist in het interieur een design schommel.

Design en comfort

Na een drukke dag comfortabel dineren op een design eetkamerstoel en daarna loungen in een uitnodigende lounge chair. Genietend van comfort én design. Dat is waar wij bij Grey7 elke dag voor werken. Om jou te laten genieten van Nederlands design en te inspireren om mooi te wonen. Dit doen we door samen te werken met Nederlandse designers.

dutch design tafel

Dutch design

We maken onze dutch design stoelen samen met Nederlandse ontwerpers om zo samen voor het allerbeste design te gaan. Dat maakt onze collectie onderscheidend. Onze fauteuils zijn zo ontworpen dat deze binnen de stijlen helemaal naar jouw woonwensen aangepast kunnen worden. Onze meubels worden, in de fabriek gelegen naast onze showroom, met de hand en op maat gemaakt. Hierdoor bieden we altijd perfect passend interieur design.

Dutch designers

Samen met de Nederlandse ontwerpers gaan we voor jou voor het uiterste. Bertram Beerbaum, interieurarchitect en trendsetter, heeft voor ons een prachtige design collectie stoelen ontworpen. Zijn wens was om interieurdesign te integreren met productdesign en zo een comfortabel thuis te creëren. Een plek om urenlang met vrienden en familie te tafelen. Een plek om samen te genieten.

De collectie design stoelen ontworpen door Grand&Johnson is tijdloos en kenmerkt zich door de prachtige combinatie van zachte en harde materialisering voor contrast en evenwicht in het ontwerp. Tuigleer in combinatie met staal met als resultaat een design stoel met karakter. Elke stoel als een wereld op zich. Een wereld waarin je tijd voor jezelf neemt. En geniet.

dutch design tafel

Design voor elk moment

De dutch design stoel wordt in onze eigen fabriek in Nederland gemaakt. Ambacht zoals het hoort en vakmensen met jarenlange ervaring die precies weten hoe je kwalitatieve meubels maakt. We werken met duurzame materialen, voor zowel het buitenwerk als binnenwerk van de stoel. Alleen de beste leersoorten en stoffen zijn goed genoeg.

Design voor ieder interieur

Ontdek de veelzijdige collectie dutch design stoelen van Grey7. Eetkamerstoelen, fauteuils, barkrukken; voor elk moment van de dag een fijne stoel in diverse stijlen.

Vind je het lastig om te bepalen wat voor stoel het beste in jouw interieur past? Onze interieuradviseurs nemen je woonwensen met je door en adviseren je op het gebied van design meubels, maar ook met kleuradvies, een lichtplan of een indelingsplan. Graag verwelkomen we je in de showroom waar onze design collectie exclusief verkrijgbaar is.

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochems

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken