GJ010 – Dining Chair

vanaf
990
990
990
990
990
990
‘Industrial safari chair’. Geïnspireerd op de houten Deense ontwerpen van weleer. Ingetogen met een ogenschijnlijke vanzelfsprekende eenvoudige constructie.

Maatwerk in overleg mogelijk

B 46 x D 56 x H 81 cm
Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Staal gecombineerd met tuigleer
  • Bolling in de zitting voor extra zitcomfort
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

De design eetkamerstoel lijkt een eenvoudig ontwerp op het eerste gezicht. Modern vormgegeven met strakke lijnen. Gestroomlijnde vormen met oog voor detail.

Kijk nog eens goed en de stoel verrast met een eigenzinnig samenspel van lijnen en materialen. Staal gecombineerd met het beste tuigleer. Zachte en harde materialisering samen voor contrast en evenwicht in het design ontwerp.

Aan elk detail is gedacht. Verbindingen worden niet verborgen maar krijgen juist aandacht en mogen gezien worden. Het oog wil uiteraard wat, maar comfort speelt ook een belangrijke rol want de stoel is bedacht om in te tafelen.

De bolling in de zitting is subtiel voor fijn zitcomfort, de breedte van de rug in balans waardoor comfort wordt geoptimaliseerd en het leer is zacht, sterk en flexibel en tot in detail prachtig afgewerkt.

GJ010 – Dining Chair
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken