FRANK dining chair right/left side

vanaf
727
727
727
727
727
727
727
Frank stoelen houden van ‘wining and dining’. Van urenlang relaxt genieten. Dus is een Frank stoel meer dan een eetkamerstoel; het is je eigen eettafel-loungebank. Met een extra leuning om eens lekker te draaien in je stoel, om stijlvol aan tafel te loungen. Om het moeiteloos vol te houden daar waar het te doen is: aan tafel. Frank zitelementen zijn uitgesproken en krachtig, verrassend en functioneel. En verslavend comfortabel.

Maatwerk in overleg mogelijk

B 67 X D 70 X H 78 cm
Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Maatwerk in overleg mogelijk
  • Beukenhouten meubelrompen
  • Hoogwaardige koudschuimen
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

Wining and dining….urenlang relaxed genieten. De Frank zitelementen zijn krachtig, stoer en functioneel. Meer dan een eetkamerfauteuil met een extra leuning voor een nog hoger comfort en qua uitstraling een mooie omlijsting van de tafel. De Frank hoekfauteuil is verslavend comfortabel en heeft een bijzondere belijning.

FRANK dining chair right/left side
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Prima contact en levering

“Wij zijn heel blij met onze nieuwe stoelen, ze staan fantastisch en zitten heerlijk. Goed advies en prima contact en levering!”

- Jeanine Wienen

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken