GJ015 – Doggy Seat

vanaf
2290
2290
Onconventionele verhoudingen zorgen voor nieuw comfort met een glimlach. ‘Hondenmand’. Liggen, zitten, hangen, alleen of met zijn tweeën. Geweldig en eens helemaal anders.

Maatwerk in overleg mogelijk

B 122 x D 100 x H 52 cm
Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Multifunctioneel
  • Maatwerk in overleg mogelijk
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

Voor jezelf of voor de hond. Een loungechair of een hondenmand? De ontwerpers Grand&Johnson laten het in het midden. Het is wat jij wilt. De Doggy Seat geeft je interieur een knipoog. Een speels object voor in de woonkamer of een andere plek in huis.

Staal gecombineerd met prachtige kwaliteit stof of leer. Verbindingen die perfect gebogen zijn. Speelse lijnen voor een twist en geborgenheid. Wegkruipen en een moment helemaal niets. Voor jou, voor de hond. Alleen of met zijn tweeën.

De Doggy Seat is verkrijgbaar in talloze kleuren, diverse stof- en leersoorten en daardoor af te stemmen op ieder interieur en jouw woonwensen. Uiteraard adviseren we je graag in onze showroom.

GJ015 – Doggy Seat
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken