GJ001 – Lounge Chair Leather

vanaf
2.185
2.185
2.185
2.185
2.185
2.185
Tijdloze heren club fauteuil waar de dames zich ook goed in voelen. Klein in afmeting, groots in zitcomfort. Een stoer design dankzij het strakke lijnenspel, staal en leer. Evenwicht én contrast; typerend voor de Nederlandse designers Grand&Johnson.

Maatwerk in overleg mogelijk

B 67 X D 86,50 X H 58,10 cm
Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Mogelijk in diverse leer- en stofsoorten
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

Dankzij de strakke lijnen en de juiste verhoudingen biedt de dutch design fauteuil een perfecte balans in comfort en onderscheidend design. De verschillende materialen waarmee gewerkt is, in diverse donkere tinten, geven de lounge fauteuil karakter.

Gunmetal staal, in unieke kleur van Grand&Johnson, prachtig houtwerk en tuigleer van bijzonder hoge kwaliteit maken de stoel tot een uniek design meubel, dat van alle kanten prachtig is om naar te kijken.

De design fauteuil is verkrijgbaar in talloze kleuren, diverse stof- en leersoorten en daardoor af te stemmen op ieder interieur en jouw woonwensen. Uiteraard adviseren we je graag in onze showroom.

GJ001 – Lounge Chair Leather
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken