Grey 7 Dutch Design Stoelen Grey 7 Dutch Design Stoelen

Grey 7 Dutch Design Stoelen

Ontdek onze Dutch Design stoelen collectie. Ontworpen door beroemde interieurdesigners Bertram Beerbaum, Grand&Johnson en Marcel Wolterinck. Onze Dutch Design stoelen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar bieden ook perfect zitcomfort. Design stoelen voor elk moment van de dag. En als eyechatcher in jouw woonkamer.

Je vindt Grey7 in Renkum. Hier zie je naast de highlights de complete collectie designmeubelen. Onze interieurontwerpers nemen graag alle tijd voor je.

 

Grey 7 Dutch Design Stoelen

Ontdek onze Dutch Design stoelen collectie. Ontworpen door beroemde interieurdesigners Bertram Beerbaum, Grand&Johnson en Marcel Wolterinck. Onze Dutch Design stoelen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar bieden ook perfect zitcomfort. Design stoelen voor elk moment van de dag. En als eyechatcher in jouw woonkamer.

Alle modellen Bertram Beerbaum Marcel Wolterinck Grand&Johnson
Design Fauteuils

Design én comfort

Een stoel is niet alleen mooi om naar te kijken, maar biedt ook perfect zitcomfort. Want goed zitten is belangrijk. Zeker wanneer je elke dag op de stoel plaats neemt. Wij bieden daarom diverse collecties design stoelen aan voor elk moment van de dag. Ontdek onze design eetkamerstoelen, fauteuils, bijzetstoelen, barkrukken, low dining fauteuils en voor een speelse twist in het interieur een design schommel.

Na een drukke dag comfortabel dineren op een design eetkamerstoel en daarna loungen in een uitnodigende lounge chair. Genietend van comfort én design. Dat is waar wij bij Grey7 elke dag voor werken. Om jou te laten genieten van Nederlands design en te inspireren om mooi te wonen.

Dutch Design

Dutch Design Dichtbij

We maken onze Dutch Design stoelen samen met Nederlandse ontwerpers voor het allerbeste design. Dat maakt onze collectie onderscheidend. Onze fauteuils zijn zo ontworpen dat helemaal naar jouw woonwensen aangepast kunnen worden. Onze meubels worden, in de fabriek gelegen naast onze showroom, met de hand gemaakt. Bertram Beerbaum, interieurarchitect en trendsetter, heeft voor ons een prachtige design collectie stoelen ontworpen. Zijn wens was om interieurdesign te integreren met productdesign om zo een thuis te creëren. Een plek om samen te genieten. De collectie design stoelen ontworpen door Grand&Johnson is tijdloos en kenmerkt zich door de prachtige combinatie van zachte en harde materialen voor contrast en evenwicht. Elke stoel is een wereld op zich, waarin je tijd voor jezelf neemt. En geniet.

Design voor elk moment

Design voor elk moment en interieur

De dutch design stoel wordt in onze eigen fabriek in Nederland gemaakt. Ambacht zoals het hoort en vakmensen met jarenlange ervaring die precies weten hoe je kwalitatieve meubels maakt. We werken met duurzame materialen, voor zowel het buitenwerk als binnenwerk van de stoel. Alleen de beste leersoorten en stoffen zijn goed genoeg. Ontdek de veelzijdige collectie dutch design stoelen van Grey7. Eetkamerstoelen, fauteuils, barkrukken; voor elk moment van de dag een fijne stoel in diverse stijlen.

Vind je het lastig om te bepalen wat voor stoel het beste in jouw interieur past? Onze interieuradviseurs nemen je woonwensen met je door en adviseren je op het gebied van design meubels, maar ook met kleuradvies, een lichtplan of een indelingsplan. Graag verwelkomen we je in de showroom waar onze design collectie exclusief verkrijgbaar is.

Bekend van:

0

Deze website gebruikt (technische)cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.