Dutch design tafel

By Grey7

Bertram Beerbaum
Grand&Johnson
Alles weergeven
Productadvies

Dutch design tafels

Tafels die er staan. Letterlijk en figuurlijk. Stoer en stijlvol.

Of je nu opzoek bent naar een eettafel, salontafel of bijzettafel, wij hebben het in onze collectie. Samen creëren we de tafel die geheel bij jou en de ruimte past.

De designtafels van Grey7 staan voor kwaliteit en zijn stoer en stijlvol. Het geeft extra sfeer aan jouw keuken of woonkamer. Kies uit ronde of vierkante tafels die zorgen voor verschillende effecten. Zo zal de ronde vorm zorgen voor speelsheid in de ruimte. En met de vierkante tafel draag je juist weer bij aan een strak geheel.

Samen met onze ontwerpers en designers kies je de tafel die het mooist zal uitkomen in de ruimte. Hieronder wordt onze tafelcollectie weergegeven.

Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochems

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken