Dutch design tafel

By Grey7

Bertram Beerbaum
Grand&Johnson
Alles weergeven
Productadvies

Dutch design tafels

dutch design tafel

Dutch design

Een dutch design tafel vormt de basis voor het interieur. Een tafel als statement, mooi om naar te kijken en het middelpunt om tijd door te brengen met het gezin, vrienden en familie. De eettafel is een leidraad voor de dag.

De dag start aan tafel, ontbijten, lunchen, eventueel wat werken, een kop thee en de dag doornemen tijdens het diner. Een tafel verdient daarom de aandacht. En die aandacht geven we bij Grey7 aan de onze dutch design tafels, ontworpen door Nederlandse ontwerpers.

Onze missie is design toegankelijk maken. Dit doen we door samen te werken met Nederlandse ontwerpers. Samen willen we jou inspireren om te genieten van design.

dutch design tafel

Design tafels by Bertram Beerbaum

Bertram Beerbaum, een bekend gezicht in de Nederlandse designwereld, is interieurarchitect en heeft een stijlvolle collectie tafels voor Grey7 ontworpen met een stoere twist. Hij laat daarmee zien waarvoor design bedoel is: mooi om naar te kijken en geweldig om elke dag te gebruiken. Zijn passie voor eerlijke materialen, creativiteit en de Nederlandse ambacht zijn belangrijke ingrediënten voor de tafels die hij ontworpen heeft.

Design tafels by Grand&Johnson

Het ontwerpduo Grand&Johnson, beiden van huis uit interieurarchitect, ontwerpen met een verhaal en daarbij draait het om ode aan de verwondering. Zijn werken met verrassende details waardoor je steeds iets nieuws ziet. Daarnaast moet alles eerlijk zijn aan een ontwerp, waar ook Grey7 voor staat. De constructie moet zuiver en zichtbaar zijn en ze werken het liefst met hout en staal en dit zie je terug in de collectie tafels die ze hebben ontworpen.

dutch design tafel

Design voor elk moment

We bieden design tafels voor ieder interieur en voor ieder moment. Je vindt bij ons de mooiste dutch design eettafels, design bijzettafels, design bartafels, design salontafels en design side tables. Aan de eettafel wordt gegeten, gepraat en gewerkt. De salontafel of bijzettafel dient om een hapje en drankje op te zetten of een boek of krant bij de hand te hebben. De bartafel dient zich voor een borrel met vrienden en de side table biedt plaats om persoonlijke objecten tentoon te stellen.

Design voor ieder interieur

Een dutch design tafel kan je, bij Grey7, kiezen in diverse vormen en maten en past daarom in ieder interieur. Vind je het lastig om te bepalen wat voor tafel het beste in jouw interieur past? Onze interieuradviseurs adviseren je graag dus kom gerust een kijkje nemen in onze showroom of maak vrijblijvend een afspraak voor interieuradvies. En omdat onze fabriek naast onze showroom is gevestigd kunnen wij ook maatwerk leveren. Een dutch design tafel past daarom altijd in jouw interieur.

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochems

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken