GJ011 – DINING TABLE BLOCK

Design: Grand&Johnson

Vanaf € 4.990

Kleuren
Formaat

No screw, No glue!

Pure ambacht. Door ingenieus vier massieve onderdelen met elkaar te verbinden, is er geen lijm, schroef of spijker gebruikt. Slechts het massieve hout. Dat is deze eetkamertafel Block.

Deze eettafel is meer dan een tafel alleen. Het is een perfect uitgevoerde puzzel. Een ontwerp waarin je de handtekening van Grand&Johnson ziet. Als je goed kijkt is het is bijna kunst. De verbindingen zijn uniek, met maatwerk en perfectie in elkaar gezet. Dat is ambacht. Dat is vakmanschap.

Natuurlijk materiaal, massief eikenhout, waarmee met aandacht is gewerkt. Op het eerste gezicht om een strak en eenvoudig ontwerp te creëren. Maar het is veel meer dan dat en juist dat geeft de eettafel uitstraling. Combineer met design eetkamerstoelen die dit ontwerp perfect aanvullen.

Specificaties

Formaat
240 x 100 x 75 cm (l x b x h)
270 x 100 x 75 cm (l x b x h)
300 x 100 x 75 cm (l x b x h)

 


 

Materialisering
Massief eiken


Kleuren
-  Wit
-  Bruin
-  Zwart


GJ011 – DINING TABLE BLOCK uitgelicht

Grand&​Johnson

Grand&Johnson zijn van huis uit interieurontwerpers en weten als geen ander hoe je een thuis creëert. “We adviseren altijd op zintuigen. Geur, muziek, licht, materialen; aan alles is gedacht. Het ontwerp moet eerlijk en in balans zijn. Deze werkwijze zie je ook terug in de collectie voor Grey7."

Meer over Grand&Johnson
Grand&Johnson
Grand&Johnson

Bekend van:

Stel ons een vraag.
0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.