GJ005 – Side Table

vanaf
789
789
Bijzonder ontwerp om je door te laten verwonderen. Ronde en organische vormen, natuurlijke materialen. Minimalistisch op het eerste oog, maar kijk nog eens goed en laat je verrassen door het design.

Maatwerk in overleg mogelijk

Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Massief hout
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

Ontworpen met oog voor detail. Op het eerste gezicht vervult het strakke en ronde design van de side table een functionele behoefte. Maar het is een typerend ontwerp van de ontwerpers Grand&Johnson want als je goed kijkt, zie je veel meer dan dat.

Kenmerkend voor dit design meubel zijn de natuurlijke materialen waarmee is gewerkt. EIkenhout van sublieme kwaliteit en dat is direct zichtbaar. Het bijzondere detail van staal dat feilloos overloopt in het hout. Op zoek naar contrast en balans. Maatwerk en perfectie tot in detail. Dit is vakmanschap ten top.

GJ005 – Side Table
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken