GJ018 – Leather Side Table

vanaf
890
890
Ambacht! Het mooiste tuigleer ingenieus verbonden om bladen van glas, marmer en metaal te kunnen dragen. Complexe ambacht in dit minimalistisch ontwerp voor een mooie plek in het interieur. In de Duke komen hout en grof gewalst, industrieel blauwstaal bij elkaar. Het effect: spanning en structuur op elke vierkante centimeter.

Maatwerk in overleg mogelijk

Ø 20/40/90 x H 25/35/45 cm
Gratis advies

Kwaliteitskenmerken

  • Meerdere afmetingen beschikbaar
  • Hoogwaardig leer
  • Nederlands fabricaat

Omschrijving

Minimalistisch ontworpen met oog voor vakmanschap. Ronde eilanden bekleed met het mooiste leer. Met aandacht voor details. Verbindingen worden niet verborgen, maar met aandacht in een prachtige stiknaad verwerkt.

Het sterke tuigleer wordt naar smaak gecombineerd met marmer, metaal of glas. Stuk voor stuk materialen waar graag en veel mee gewerkt wordt door de ontwerpers Grand&Johnson. Op zoek naar contrast én balans.

Een side table, een strak design meubel, waarvoor altijd plaats is, dankzij de verschillende afmetingen. En altijd passend in het interieur dankzij de keuze uit diverse materialen. Plaats de salontafels als eyecatcher bij een grote design bank in de woonkamer en combineer de materialen of maak een keuze. Maar verkeerd kiezen is, in dit geval, gegarandeerd geen optie.

GJ018 – Leather Side Table
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
ma & zo. gesloten

Unieke samenwerking

Ontwerpen door topontwerpers Grand&Johnson, exclusief voor Grey7. Geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

  • Meer dan 100 jaar ervaring
  • Eigen meubelfabriek
  • Nederlands design
  • Voor een compleet interieur
  • Persoonlijk interieuradvies
  • Meubels op maat
Meer informatie

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken