7 x zitten

7 x zitten 7 x zitten 7 x zitten

De kans is vrij groot dat je dit leest terwijl je zit. Want wist je dat Nederlanders dagelijks gemiddeld 8,7 uur zittend doorbrengen? Dat je goed zit is dus belangrijk. Bij Grey7 weet je zeker dat je altijd goed zit, omdat onze meubels niet alleen mooi zijn om naar te kijken, maar ook perfect zitcomfort bieden. En zitten kan bij ons op veel verschillende manieren. We hebben er 7 uitgelicht.

De bank

Onze Dutch design banken zijn anders dan anders. Je creëert een unieke bank doordat je deze zelf samenstelt. Door te spelen met diverse elementen, open en gesloten vlakken en kussens biedt de bank altijd de juiste verhoudingen en een perfecte balans in comfort en uitstraling.

De barkruk

Een barkruk is mooi in de woonkeuken aan het kookeiland of aan de bartafel. Prachtig om te zien en heerlijk in gebruik. En om ook comfortabel te zitten wordt de barkruk bij ons qua maatvoering helemaal aangepast aan de desgewenste hoogte van de tafel of het keukenblad.


De fauteuil

Fauteuils zijn er in alle soorten en maten. Gaat de voorkeur uit naar een armchair om in te relaxen of liever een actieve zit? Qua design en comfort is bij de collectie stoelen niets aan het toeval overgelaten en zorgen juist de perfecte zitverhoudingen in combinatie met het ontwerp voor unieke design fauteuils.

De eetkamerstoel

Urenlang tafelen met vrienden en familie. Vanuit deze oogpunten zijn onze eetkamerstoelen ontworpen door de Nederlandse designers waar we mee samenwerken. Design dat uitgaat van comfort. Een feilloze combinatie van vorm en functionaliteit voor de levensgenieter en designliefhebber.

De low dining fauteuil

Heerlijk lang dineren en natafelen in een ontspannen houding. Dat is waar low dining voor staat. Een low dining fauteuil heeft een lagere zithoogte en een brede, zachte zitting die neigt naar het comfort van een relaxstoel. Je kunt een actieve eethouding en een ontspannen houding aannemen waardoor eten en ontspanning perfect gecombineerd worden.  

Chaise Longue

De oorsprong van de chaise longue ligt in het oude Egypte. In deze tijd ontstond de eerste combinatie van een stoel en een ligbed. In de vorige eeuw verdween de chaise longue, maar nu er weer meer ruimte gemaakt wordt in de woonkamer voor ontspanning maakt het meubel zijn come back. Heel fijn om met de benen omhoog op te ontspannen na een drukke dag.


Schommel

Misschien iets onverwacht, maar buiten vinden we het normaal om schommelend te relaxen dus waarom niet ook binnen? Beweeglijk zitten is goed om creativiteit te stimuleren. En juist dat is de reden waarom de ontwerpers Grand&Johnson een schommel voor binnen hebben bedacht. Stijlvol en voor een speelse twist in huis. En je zult zien dat je elke dag toch stiekem deze plek opzoekt om te ontspannen.


 
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste nieuwe blogs en updates.

Wanneer spreken we af?

Wanneer spreken we af?

In onze showroom kun je onze collectie meubels zien, voelen en ervaren. Of jij nu op zoek bent naar de perfecte designbank, een unieke eettafel of een design fauteuil. Bij ons kun je terecht voor een compleet interieur. 

Afspraak maken

Wanneer spreken we af?

In onze showroom kun je onze collectie meubels zien, voelen en ervaren. Of jij nu op zoek bent naar de perfecte designbank, een unieke eettafel of een design fauteuil. Bij ons kun je terecht voor een compleet interieur. 

Afspraak maken

0

Deze website gebruikt (technische)cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.