Afwisselend design interieur

Afwisselend design interieur Afwisselend design interieur Afwisselend design interieur

Afwisseling maakt een interieur interessant. Door te variëren met texturen, structuren en vormen in meubels en accessoires bereik je diversiteit. Voor afwisseling en diepte in het interieur werken we vooral met tinten uit eenzelfde kleurenpalet. Zo creëer je een stijlvol en afwisselend design interieur.

Eetkamertafel met verschillende fauteuils

Vaak kiezen mensen bij de eetkamertafel voor één type stoel. Als je voorkeur uitgaat naar een interieur met een twist is het ook een optie om verschillende design stoelen met elkaar te combineren. Kies voor verschillende tinten of verschillende vormen, maar zorg ervoor dat de fauteuils wel een verbindende factor hebben. Het interieur blijft een stijlvol interieur, maar wordt speels.

Materialen met verschillende prints

Het is goed om een basiskleur te kiezen voor je interieur. Zo zorg je dat het tijdloos blijft en je er niet op uitgekeken raakt. Kies daarom ook voor een design bank in een neutrale kleur en voeg andere tinten toe met kussens. Vaak wordt gebruik gemaakt van effen kleuren zonder opvallende patronen, maar je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor verschillende designs in dezelfde tinten. Voor een grafisch effect kies je duidelijke lijnen in een hoog contrast.

Accessoires voor een persoonlijk interieur

Accessoires maken een interieur persoonlijk. Creëer een kalme basis en kies accessoires met een heldere belijning. En wissel vormen af en kies voor rechte en zachte, organische vormen. Zo voorkom je dat het geheel eentonig wordt. Werk daarnaast met items van natuurlijke materialen voor een ruimtelijke sfeer.

Kies enkele topstukken die opvallend zijn. Denk aan mooie stoere staande lampen, een bookend met een boek als waar kunstwerk gepresenteerd of plaats een grote spiegel als eyecatcher. Dankzij mooie blikvangers creëer je een uniek en persoonlijk interieur.


Spelen met salontafels 

Verschillende hoogtes, verschillende kleuren, zelfs verschillende materialen kunnen gecombineerd worden. Sobere en strakke vormen of juiste ronde vormen. Met een salontafel kan je alle kanten uit.

Makkelijk een tafel bij kunnen schuiven of juist ruimte creëren. Kies voor side tables met verschillende afmetingen. Altijd passend in het interieur dankzij de keuze uit verschillende materialen. Plaats de salontafels als eyecatcher bij een grote design bank.
0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.