Borrelen in style

We houden in Nederland erg van borrelen. Even een paar mensen uitnodigen einde dag met de haard aangestoken of juist heerlijk op een zomeravond met de deuren open naar het terras. 

Borrelen kunnen we op verschillende plekken in het huis doen. Dit kan in de woonkeuken aan een heerlijke tafel zoals de JAXX TABLE SQUARE met eetkamerfauteuil FRANK DINING CHAIR. Deze stoelen zitten zo ontzettend comfortabel dat voor je het weet het al laat op de avond is terwijl je nog lang niet ben uitgekletst. Frank stoelen houden ook van ‘wining and dining’ en zijn veel meer dan alleen een eetkamerstoel. Het is echt dé favoriete plek voor een heerlijke avond.

Borrelen kan ook in de woonkamer. Bijvoorbeeld op de Grey7 GJ001 – Lounge chair, een dutch design fauteuil van de ontwerpers Grand&Johnson. Door twee fauteuils samen neer te zetten bij de bank creëer je een gezellige ruimte waar iedereen heerlijk kan zitten of loungen. Lekker met een wijntje erbij en een mooie borrelplank. 

Als je echt indruk wil maken heeft Grey7 de GJ012 – SERVING TRAY. Een hele bijzondere borrelplank. Een enorme borrelplank. Hij is op een eenvoudige manier om te toveren tot een exclusieve eyecatcher. Daar kan geen restaurant tegenop. Lekker opmaken met verse producten en mooie kaasjes. De ontwerpers hebben er een leuk grapje in verwerkt. De borrelplank is namelijk geïnspireerd door een hakmes. 

Maar ook samen op de heerlijke xxl bank kun je borrelen. Je kunt eenvoudig een salontafel bij deze bank creëren waardoor je een fijne plek hebt om te ontspannen en je wijntje neer te zetten naast de lekkere borrelhapjes. Bekijk daarom onze salontafel DUKE COFFEE TABLE. Op deze manier kun je lekker veel avonden borrelen en op deze manier ook nog helemaal in stijl. Dat zal zeker indruk maken.