Dutch design bijzettafels

Dutch design bijzettafels Dutch design bijzettafels Dutch design bijzettafels

// Dutch design bijzettafels

Voor die ene lege wand in de living of in de hal als binnenkomer? Of om een kop koffie op te plaatsen naast de bank? Een Dutch design bijzettafel is een ideaal meubelstuk dat zich op veel plekken thuis voelt. Of het nu uiteindelijk de nieuwe haltafel wordt, je hem gebruikt als salontafel in de woonkamer of als eyecatcher naast de bank. Dutch design bijzettafels zijn niet alleen functioneel, maar creëren ook extra sfeer in jouw interieur. Om een mooie vaas, fotolijst of kaarsen op te plaatsen. Jij bepaalt waar de bijzettafel voor dient. 

Bijzettafel als salontafel

De grote salontafel wordt steeds vaker vervangen door één of meerdere bijzettafels. Daarnaast zijn deze meubels flexibel in gebruik. Je kunt bijvoorbeeld bijzettafeltjes van verschillende hoogte nemen en met elkaar combineren in verschillende samenstellingen. Bij Grey7 bieden we verschillende bijzettafels aan die je eenvoudig kan mixen en matchen. Zo hebben we: 

Mylo bijzettafels

GJ018 - Leather bijzettafels

Hanka ||| bijzettafel

Mylo bijzettafel

Moku bijzettafel

De bijzettafel is veelzijdig, er is veel keus én er is altijd een passend model te vinden voor jouw woonkamer. En zin om af en toe af te wisselen in je interieur? Een Dutch design bijzettafel verplaats je eenvoudig naar een andere plek.

Bijzettafel als dressoir

Een meubel dat als een accessoire je styling afmaakt. Een sidetable geeft warmte en kleed de ruimte aan. Een bijzettafel neemt weinig plek in door zijn slanke vormgeving. Gebruik een bijzettafel bijvoorbeeld als dressoir. Zeker in een smalle ruimte is dit een perfect alternatief voor een grote, robuuste kast. Met een bijzettafel als dressoir creëer je een stijlvolle plek om mooie persoonlijke items op tonen of om wat groen in huis te brengen door er een plant op te plaatsen.

Dutch design bijzettafels van Grey7

Kortom, een dutch design bijzettafel, in de vorm van een sidetable, een strak design meubel, of een salontafel, daarvoor is altijd plaats dankzij de verschillende vormen en afmetingen. En passend in ieder interieur dankzij de keuze uit diverse materialen. De bijzettafels van Grey7 zijn te vinden in allerlei soorten en maten. Van hout, glas of metaal. Rechthoekig, vierkant of rond. Verkeerd kiezen is in geen geval een optie. 

Bij Grey7 vind je design meubels waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Ontworpen door Dutch interior designers. Hoogstaande kwaliteit, ambacht zoals het hoort en mooie details. Volledig aan te passen op jouw interieur dromen. Uiteraard helpen we graag in onze showroom in Renkum. 
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste nieuwe blogs en updates.

Wanneer spreken we af?

Wanneer spreken we af?

In onze showroom kun je onze collectie meubels zien, voelen en ervaren. Of jij nu op zoek bent naar de perfecte designbank, een unieke eettafel of een design fauteuil. Bij ons kun je terecht voor een compleet interieur. 

Afspraak maken

Wanneer spreken we af?

In onze showroom kun je onze collectie meubels zien, voelen en ervaren. Of jij nu op zoek bent naar de perfecte designbank, een unieke eettafel of een design fauteuil. Bij ons kun je terecht voor een compleet interieur. 

Afspraak maken

0

Deze website gebruikt (technische)cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.