Geef je huis persoonlijkheid met geur

Geef je huis persoonlijkheid met geur Geef je huis persoonlijkheid met geur Geef je huis persoonlijkheid met geur

Niet voor niets geven mensen die hun huis willen verkopen graag een geur van vers gebakken appeltaart aan hun woning. Een goede geur maakt je huis nog aantrekkelijker. Het geeft je woning een nieuwe beleving, een nieuwe dimensie. Geuren kunnen positieve emoties oproepen. Het is dus niet zo vreemd dat de geuren in je huis je dagelijks leven kunnen beïnvloeden.

Het is belangrijk om je thuis te voelen in je eigen huis en daarom is een fijn interieur zo belangrijk. Als je omringd wordt door meubels en kleuren waar jij gelukkig van wordt, ontspan je meteen na een drukke dag. Geuren in huis zijn daarbij nét zo belangrijk.

Wat kan er op tegen de geur van frisse buitenlucht? Het ventileren van je huis is essentieel en iedereen slaapt het beste met geopende ramen. Maar wat als je vanwege een flinke regenbui je ramen niet open kan gooien? Of als je je huis met geur meer persoonlijkheid wil geven?

Het vullen van je huis met geuren van grote bossen verse bloemen is altijd een goed idee. Bloemengeuren zorgen er namelijk voor dat je makkelijker ontspant. Wil je wat meer uitpakken? Kies dan voor kruidige geur met bijvoorbeeld kaneel. Een warme geur die perfect bij de herfst past. En wist je dat deze geur ook nog eens je concentratie verhoogt? Ideaal natuurlijk.

Geuren spelen in je dagelijks leven een grote rol dan je in eerste instantie zou denken. Met geur kun je zowel je lichamelijke als je geestelijke gezondheid bevorderen. Tijdens grijze, regenachtige dagen verlangt iedereen wel eens naar een prachtige zomerdag. Door je huis dan te vullen met zomerse geuren zoals rozen of jasmijn kun je je weer even onder de zon wanen en compleet tot rust komen in je eigen huis.

Wij helpen je graag jouw interieur karakter geven met geur met de Grey7 fragrances. Onze high end geuren zijn speciaal geselecteerd voor de sfeer die past bij jouw interieur en zijn beschikbaar in de vorm van kaarsen, room sprays en diffusers. Ze prikkelen de zintuigen en geven je interieur een warm gevoel. Een unieke beleving die je echt een welkom gevoel in je huis geeft, zodat je ultiem kunt genieten van jouw interieur.
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste nieuwe blogs en updates.

Wanneer spreken we af?

Wanneer spreken we af?

In onze showroom kun je onze collectie meubels zien, voelen en ervaren. Of jij nu op zoek bent naar de perfecte designbank, een unieke eettafel of een design fauteuil. Bij ons kun je terecht voor een compleet interieur. 

Afspraak maken

Wanneer spreken we af?

In onze showroom kun je onze collectie meubels zien, voelen en ervaren. Of jij nu op zoek bent naar de perfecte designbank, een unieke eettafel of een design fauteuil. Bij ons kun je terecht voor een compleet interieur. 

Afspraak maken

0

Deze website gebruikt (technische)cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.