In een nieuw jasje

Wat is het leuk als je een voorwerp vertaalt naar een nieuw meubelstuk. Of als je een product uitvergroot en het opeens anders is en een andere functie heeft. Door te spelen met oud en nieuw en items op een andere manier toe te passen in je interieur kom je tot de meest verrassende voorwerpen. Kijk maar eens naar deze items en waarop ze geïnspireerd zijn.

XXL Mirror

Een handspiegel, eeuwenoud en vroeger een modieus voorwerp voor vrouwen. Maar als je er eens anders naar kijkt en de formaten aanpast, wordt het een nieuw item. Dat is het een kunstwerk aan de muur. Een object met een knipoog.

Serving Tray

Een hakmes wordt in het dagelijks leven gebruikt door de slager. Maar denk eens groter. Dat is wat de ontwerpers Grand&Johnson deden voor het ontwerp van de serving tray. In een nieuw jasje wordt het hakmes verwerkt tot een mooie accessoire waar je borrelhapjes op serveert of een persoonlijk item op toont.

Leather Side Table

De stiknaad uit de modewereld kan ook perfect worden toegepast in de interieurwereld. Denk groter, werk met prachtig kwalitatief leer en de beste vakmensen en voorzie een design meubel van een uniek detail dankzij de stiknaad. 

Plaid Holder

Een opbergrek in een anders jasje wordt een dekendrager. Plaids geven warmte aan je interieur, letterlijk en figuurlijk en verdienen naast een plek op de bank een eigen plek. Zo wordt er een stijlvolle manier gecreëerd om op te bergen. 

Een schommel is objectief gezien niet meer dan een zitplank die aan weerszijden met een touw is opgehangen. Maar nu is het veel meer dan dat. Het voorwerp staat voor plezier en ontspanning. En wat als je dat naar binnen haalt en het design de aandacht geeft die het verdient…