It's all in the details

It's all in the details It's all in the details It's all in the details

Perfecte afwerking van een designmeubel en subtiele, maar bijzondere details maken het verschil. Details qua materialisering, bevestigingen en eigenzinnige vormgeving met hier en daar een knipoog maken een designmeubel anders dan anders. Een subtiel en bijzonder detail maakt het meubel een meubel met een eigen verhaal. En laat een stukje van de ontwerper zien en de aandacht waarmee het meubel is gemaakt. 

DINING TABLE BLOCK GJ011

De dutch designtafel van de Nederlandse ontwerpers Grand&Johnson is een mooi voorbeeld. Op het eerste gezicht een mooie strakke houten eettafel. Maar als je goed kijkt zie je de bijzondere manier waarop hij is gemaakt. Door ingenieus vier massieve onderdelen met elkaar te verbinden, is er geen lijm, schroef of spijker gebruikt. Een perfecte puzzel waarbij niet gekozen is voor de makkelijkste weg, maar voor de mooiste weg. Een subtiel detail wat deze tafel anders maakt dan anders.

LIV DESIGNBANK

De Liv bank ontworpen door Bertram Beerbaum is een strakke, stoere loungebank. En wat deze bank bijzonder maakt is de mogelijkheid om hem tot in detail zelf samen te stellen en uit te breiden. Met een grote diversiteit aan elementen kan je de designbank maken tot een hoekbank, royale sofa of xxl loungebank. Een bank die perfect is voor alle momenten thuis; zitten, hangen en liggen. En een bank afgestemd op jouw levensstijl, tot in detail.

LOUNGE CHAIR GJ001

De lounge chair van Grand&Johnson heeft het uiterlijk van een heren club fauteuil. Een stoer design, een strak lijnenspel met bijzonder verrassende details in de rug. Gunmetal gecombineerd met tuigleer van bijzonder hoge kwaliteit. Prachtig toegepast voor zowel het juiste comfort als ook voor een eigen stijl. Dankzij deze bijzondere materialisering is de designstoel van alle kanten prachtig.

DUKE COFFEE TABLE

Salontafel Duke is strak en modern vormgegeven door Bertram Beerbaum. Een uitgesproken design, gekenmerkt door de kubistische vormentaal. In de Duke komen hout en grof gewalst, industrieel blauwstaal bij elkaar en die combinatie maakt deze designtafel uniek. It’s all in the details: spanning en structuur op elke vierkante centimeter.

ECHT VAKMANSCHAP

De dutch designmeubels worden in de eigen fabriek in Nederland, met de hand, geproduceerd. Onze vakmensen, met jarenlange ervaring, hebben oog voor detail in ieder onderdeel van het proces. Dit zorgt voor hoogstaande kwaliteit, vele mogelijkheden én oog voor bijzondere details en perfecte afwerking. Kom het zelf bekijken en ervaren in onze showroom.
0

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.