October Interior Trends

Dé woontrend voor 2022. De kracht van eenvoud.

Nu de R weer in maand zit is het hoog tijd om aandacht te besteden aan je interieur. Wat zijn de trends voor het komende jaar? Zorg voor een verademende balans in je interieur door het gebruik van een rustig kleurenpalet en bijzondere materialen. Eenvoudige schoonheid vormt de basis voor een exclusieve uitstraling.

Natuurlijke kleurtonen maken je woon- of werkruimte klaar voor 2022. Vanzelfsprekend is duurzaamheid het belangrijkste thema. Onverwoestbare hoogwaardige materialen hebben een zeer luxe uitstraling en geven je woning cachet.

Connecting with earth.

Asian influences. Hedendaagse designers laten zich graag inspireren door de oosterse cultuur. Een cultuur waar de essentie ligt in functionaliteit en designs worden gemaakt met liefde en aandacht. Eerlijke materialen en aardse tinten passen precies bij deze designtaal. Zo zorgen we ervoor dat de kracht van de designs goed uitkomen en het interieur in balans is.

Leven, werken en relaxen.

We zijn er allemaal inmiddels aan gewend geraakt. Thuiswerken. Hierdoor is je huis multifunctioneel geworden. Grey 7 helpt je aan een stijlvolle plek waar je in alle rust kunt werken. Het design van je thuiskantoor loopt naadloos over in het interieur waar je je thuis voelt.