Sfeervol huis belangrijker dan ooit

Sfeervol huis belangrijker dan ooit Sfeervol huis belangrijker dan ooit Sfeervol huis belangrijker dan ooit

Een fijn en sfeervol huis is belangrijker dan ooit. Nog nooit hebben we zoveel tijd in ons eigen huis doorgebracht als de afgelopen anderhalf jaar. Want we wonen er niet alleen, we werken er ook, we sporten er, gaan er zelfs uit eten én het is een plek om tot rust te komen. Je huis is multifunctioneel geworden. Geef jouw huis daarom wat extra liefde.

Een rustig kleurpalet en organische vormen

Hoe zorg je voor een sfeervol en toch een rustig interieur? Kies voor een natuurlijke en rustige basis met lichte tinten in eenzelfde kleurenpalet. En werk met natuurlijke materialen zoals hout voor een ruimtelijke en warme sfeer. Door ook organische vormen toe te passen, creëer je een zachte uitstraling. 

 

Kies bijvoorbeeld voor de Jaxx Table Round. Om urenlang met vrienden en familie aan te tafelen en thuis de sfeer van een avond uit te geven. En voor een fijne relaxplek in huis kies je Jack armchair round. De organische vormen en de aaibare stof zorgen ervoor dat je meteen wilt wegkruipen in deze dutch design stoel.

Sfeervolle verlichting

Voor meer sfeer in huis speelt ook goede verlichting een belangrijke rol. Met de juiste verlichting kan je een interieur enorm aanvullen en versterken. Door te spelen met donkere en lichte plekken in een ruimte kan je mooie en belangrijke elementen in het interieur benadrukken en dus ook meer aandacht geven. En natuurlijk creëer je ook met kaarslicht een warm thuis. 

Een speelse twist

Wil je een twist toevoegen aan jouw interieur? Kleuren veranderen of toevoegen is een goed idee als je toe bent aan verandering. Kies bijvoorbeeld voor eetkamerfauteuils in verschillende tinten of verschillende vormen, maar zorg ervoor dat de fauteuils wel een verbindende factor hebben. Het interieur blijft dan stijlvol en wordt speels. Een fauteuil die zich daar perfect voor leent is de Dean Dining Chair. De kracht van de eenvoud. Een subtiel houten frame vormt de basis en de juiste stoffering doet de rest.

Maak je interieur persoonlijk

Accessoires en kleur maken een interieur persoonlijk. Kies daarom bijvoorbeeld voor een design bank in een neutrale kleur en voeg kleurtinten toe met accessoires zoals kussens. Denk bijvoorbeeld aan de Lauren Sofa Corner, waar je met je hele gezin kunt zitten, hangen en liggen. Het ongecompliceerde ontwerp combineert stoer perfect met chique. De design bank straalt rust uit en komt tot zijn recht in elk interieur. Gecombineerd met een mooie design lamp, een schilderij of een bijzondere foto geef je je interieur een persoonlijke draai.

En vergeet deze maand de kerstversiering natuurlijk niet. Prachtige lichtjes geven meteen een extra fijne sfeer aan jouw interieur.
Blijf op de hoogte

Laat je e-mailadres achter en ontvang als eerste nieuwe blogs en updates.

Wanneer spreken we af?

Wanneer spreken we af?

In onze showroom kun je onze collectie meubels zien, voelen en ervaren. Of jij nu op zoek bent naar de perfecte designbank, een unieke eettafel of een design fauteuil. Bij ons kun je terecht voor een compleet interieur. 

Afspraak maken

Wanneer spreken we af?

In onze showroom kun je onze collectie meubels zien, voelen en ervaren. Of jij nu op zoek bent naar de perfecte designbank, een unieke eettafel of een design fauteuil. Bij ons kun je terecht voor een compleet interieur. 

Afspraak maken

0

Deze website gebruikt (technische)cookies om ervoor te zorgen dat je de beste mogelijke ervaring krijgt op deze website.