Grey7 inspiratiedagen
3, 4 & 5 februari

Meld je aan voor interieuradvies

Zoek je naar producten, verlichting en kleuren die bij jouw woonwensen passen? Maar kom je er niet uit? Grey7 helpt jou graag verder met de inrichting en styling van je woning en een helder plan van aanpak.

Direct aanmelden
Vrijblijvend interieuradvies

Vrijblijvend interieuradvies

In een sessie van 60 minuten helpen onze interieuradviseurs je verder met de inrichting en styling van je woning en een helder plan van aanpak. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Sfeer- en kleurenplan
  • Indelingsplan
  • Productsuggesties
Direct aanmelden
Kijkje in de keuken

Kijkje in de keuken

Grey7 maakt designs waarvan je weet wie de ontwerper is, maar zonder dat de prijs belangrijker is dan het meubel zelf. Onze collectie produceren we in Nederland en is exclusief verkrijgbaar in onze showroom, naast de meubelfabriek. Tijdens de Grey7 inspiratiedagen geven wij je graag een kijkje in de keuken in onze showroom en fabriek in Renkum.

Direct aanmelden
Advies op maat

Advies op maat

Om een zo passend mogelijk advies te kunnen geven tijdens het gesprek, vragen we je voorafgaand een plattegrond en foto’s van de ruimte(s) waar het om gaat en van de omliggende ruimtes te sturen . Eventueel aangevuld met beelden van het huis, de plek en aansprekende voorbeelden qua woonstijl. Het doel is om jouw persoonlijke woonstijl volledig tot zijn recht te laten komen.

Direct aanmelden
Grey7 Inspiratiedagen

Grey7 Inspiratiedagen

In onze showroom in Renkum

Wil je interieuradvies op maat tijdens de Grey7 inspiratiedagen? Vul je gegevens in en dan nemen we contact met je op. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

Afspraak maken