Online interieuradvies

Meld je aan voor interieuradvies

Wij staan altijd voor je klaar als het om jouw interieur gaat. Ook in deze tijd willen we je graag helpen om jouw interieurdromen waar te maken. Daarom helpen we je vanuit huis graag met een gratis interieuradvies.

Direct aanmelden
Online interieuradvies

Interieuradvies

Onze interieuradviseurs staan zes dagen per week voor je klaar en als de agenda’s het toelaten is ook ’s avonds een online afspraak uiteraard mogelijk. Maak nu een afspraak voor een online persoonlijk interieuradvies.

Direct aanmelden

Hoe werkt het?

Online interieuradvies

Stap 1. Maak een afspraak

Maak hier een afspraak voor gratis online advies. Laat je gegevens achter en wij nemen telefonisch contact met je op om de afspraak te bevestigen.

Online interieuradvies

Stap 2. Online interieuradvies

Onze interieuradviseur belt je (het liefst via videobellen) op het afgesproken tijdstip. In een sessie van 60 minuten bespreken we jouw woonvraag en woonwensen en helpen we je graag met de inrichting en de styling van je woning.

Online interieuradvies

Stap 3. Advies op maat

Na het online gesprek gaan wij verder voor je aan de slag en ontvang je zo snel mogelijk een interieuradvies op maat waar je verder mee kunt.

Direct aanmelden

Wat kan je verwachten?

Het is ons doel om jouw persoonlijke woonstijl volledig tot zijn recht te laten komen. Na het online interieuradvies maken wij een advies op maat waar jij behoefte aan hebt. Dit kan bijvoorbeeld een sfeer- en kleurplan zijn, een indelingsplan of productsuggesties. En een combinatie kan natuurlijk ook!

Wat kan je doen om je voor te bereiden?

We zullen je telefonisch vragen om een plattegrond en foto’s van de ruimte te sturen en van de omliggende ruimtes. Eventueel is het ook fijn als je foto’s van het huis meestuurt en voorbeelden van wat je mooie interieurs vindt. Zo krijgen onze adviseurs snel een zo goed mogelijk beeld van de huidige situatie en van jouw wensen en stijl.

Meer informatie