Over ons

Al meer dan 100 jaar maken we de mooiste meubels in onze eigen fabriek in Nederland. Bij Grey7 vind je design meubels waarbij niets aan het toeval is overgelaten. Hoogstaande kwaliteit, ambacht zoals het hoort, comfort en mooie details. Of je nu op zoek bent naar de perfecte designbank, een unieke eettafel of een kast die, als eyecatcher, een plek in de woonkamer krijgt. Bij ons kan je terecht voor een compleet interieur.

Het is onze missie om design toegankelijk te maken. Dit doen we door samen te werken met Nederlandse ontwerpers om jou te inspireren mooi te wonen én te genieten van design. Welke interieurdromen je ook hebt, onze collectie is helemaal op jouw woonwensen af te stemmen en wij helpen je met persoonlijk interieuradvies.

Meer informatie
Zien en ervaren?
Bezoek onze showroom
Openingstijden showroom
di. t/m za. 09.00 – 17.00 uur
overige tijden op afspraak

Route plannen

Onze waarden

Kijkje in de keuken

Onderscheidend

We maken onze collecties met ontwerpers die zich in onze missie herkennen en daaraan bij willen dragen. Dat betekent dat we samen alleen voor het allerbeste design gaan. Dat maakt ons onderscheidend.

Design van Nederlandse bodem

Wij zijn door en door Nederlands en houden van de Nederlandse nuchterheid. We doen waar we goed in zijn, hebben niets te verbergen en geven graag een kijkje in onze keuken, in onze meubelfabriek. Doordat onze meubels met de hand en op maat gemaakt worden, bieden we altijd perfect passend design.

Advies op maat

Een vleugje glamour

Onze Dutch design meubelen zijn prachtig, simpel en no nonsense. We werken met aandacht en hebben oog voor details. De materialen waarmee we werken zijn geïnspireerd op de natuur en zijn stoer met een vleugje glamour.

Passie voor het vak

We gaan voor jou voor het uiterste. Met meer dan 100 jaar ervaring in onze Nederlandse meubelfabriek is geen uitdaging te groot. Met zoveel kennis en liefde voor het meubelvak weten we precies met welke materialen we de mooiste, sterkste en meest comfortabele design meubels maken met de mooiste details.

Kijkje in de keuken

Nederlandse topontwerpers

Design én comfort in je eigen stijl. We werken samen met diverse Nederlandse ontwerpers. De collecties zijn zo ontworpen dat je deze binnen de stijlen helemaal op je eigen woonwensen kunt aanpassen. Speel met de verschillende elementen, stel je eigen bank samen, creëer met ons de kast van je dromen en kies uit de natuurlijke materialen die bij je passen.

Onze topontwerpers

Bertram Beerbaum Grand&Johnson
Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van Grey7 meubelen?
Grey7 producten worden met veel passie ontwikkeld door de beste professionals met gebruik van hoogwaardige materialen. Het hele proces van design tot productie wordt gerealiseerd binnen onze meubelfabriek waarbij wij de kwaliteit en authenticiteit goed kunnen waarborgen. Door het gebruik van beukenhouten rompen, hoogwaardige koudschuimen en overige zorgvuldig geselecteerde materialen gaat een Grey7 meubel jarenlang mee. Bij normaal gebruik heeft u 2 jaar garantie op de romp of het hout, de praktijk laat echter zien dat de meubelen van Grey7 veelal meer dan 10 jaar meegaan.
Hoe is de prijsstelling van Grey7 meubelen?
Alle Grey7 producten zijn zorgvuldig ontworpen en geproduceerd met veel oog voor detail. Ondanks het altijd streven naar de hoogste kwaliteit, mag de prijs-kwaliteitverhouding meer dan uitstekend genoemd worden.
Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?
De levertijd bedraagt 8-12 weken, afhankelijk van het product, stofkeuze en maatwerk!
Waar worden onze maatwerk meubels gemaakt?
De meubels worden gemaakt in de fabriek pal naast de showroom. Indien gewenst is het mogelijk om tijdens een bezoek aan de showroom de fabriek te bekijken zodat u het vakmanschap en ambacht met eigen ogen kunt aanschouwen.
Wat zijn de openingstijden van de showroom?
De openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. Overige tijden mogelijk op afspraak
Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?
Het is niet noodzakelijk om van te voren een afspraak te maken maar om de garantie te hebben dat wij u alle aandacht kunnen bieden, is het wel aan te bevelen.
Zijn modellen ook te vervaardigen als hoekbank, longchairbank of U-bank?
Doordat wij alle producten met de hand vervaardigen is er veel, zo niet alles mogelijk qua maatvoering c.q. afwerking. De banken zijn veelal opgebouwd uit elementen die kunnen variëren, daarnaast zijn de tafels ook samen te stellen in blad en onderstel en kunnen tot wel 3.50 meter breedte gemaakt worden
Hoe is de aftersales?
Het altijd streven naar de hoogste kwaliteit is essentieel bij Grey7 maar dat geldt ook voor goede garantieregelingen en betrouwbare service naar onze klanten toe. Op het moment dat er iets is, meld het ons en dan lossen wij dit op.