Bertram Beerbaum

Collectie door topontwerper

Bertram Beerbaum creëert. Hij is interieurspecialist, ontwerper, trendsetter. In alles wat hij doet, staat zijn liefde voor design centraal; hij laat de mooiste dingen uit zijn handen komen om jouw wereld mee te verrijken. Om het leven in je huis spannender te maken.

Met de Home Collection by Bertram Beerbaum laat hij zien waarvoor design bedoeld is: mooi om naar te kijken en fantastisch om elke dag te gebruiken. Hij daagt je uit om stoer met chique te combineren. Om keuzes te maken. En zo een heel persoonlijke twist te geven aan jouw interieur. Hier en nu.

Meer informatie
Collectie ontworpen door topontwerper Bertram Beerbaum
Collectie ontworpen door topontwerper Bertram Beerbaum
Bertram Beerbaum
Pal naast de meubelfabrikant

Pal naast de meubelfabrikant

De ontwerpen worden geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

De collectie is exclusief verkrijgbaar via Grey7, de showroom pal naast de meubelfabriek in Renkum.

Door de collectie direct aan te bieden, blijven de levertijden kort en kunnen de scherpst mogelijke prijzen worden gehanteerd.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wat is de levensduur van Grey7 meubelen?
Grey7 producten worden met veel passie ontwikkeld door de beste professionals met gebruik van hoogwaardige materialen. Het hele proces van design tot productie wordt gerealiseerd binnen onze meubelfabriek waarbij wij de kwaliteit en authenticiteit goed kunnen waarborgen. Door het gebruik van beukenhouten rompen, hoogwaardige koudschuimen en overige zorgvuldig geselecteerde materialen gaat een Grey7 meubel jarenlang mee. Bij normaal gebruik heeft u 2 jaar garantie op de romp of het hout, de praktijk laat echter zien dat de meubelen van Grey7 veelal meer dan 10 jaar meegaan.
Hoe is de prijsstelling van Grey7 meubelen?
Alle Grey7 producten zijn zorgvuldig ontworpen en geproduceerd met veel oog voor detail. Ondanks het altijd streven naar de hoogste kwaliteit, mag de prijs-kwaliteitverhouding meer dan uitstekend genoemd worden.
Wat is de gemiddelde levertijd van de meubels?
De levertijd bedraagt 8-12 weken, afhankelijk van het product, stofkeuze en maatwerk!
Waar worden onze maatwerk meubels gemaakt?
De meubels worden gemaakt in de fabriek pal naast de showroom. Indien gewenst is het mogelijk om tijdens een bezoek aan de showroom de fabriek te bekijken zodat u het vakmanschap en ambacht met eigen ogen kunt aanschouwen.
Wat zijn de openingstijden van de showroom?
De openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 09.00 – 17.00 uur. Overige tijden mogelijk op afspraak
Dient er vooraf een afspraak gemaakt te worden voor het bezoeken van de showroom?
Het is niet noodzakelijk om van te voren een afspraak te maken maar om de garantie te hebben dat wij u alle aandacht kunnen bieden, is het wel aan te bevelen.
Zijn modellen ook te vervaardigen als hoekbank, longchairbank of U-bank?
Doordat wij alle producten met de hand vervaardigen is er veel, zo niet alles mogelijk qua maatvoering c.q. afwerking. De banken zijn veelal opgebouwd uit elementen die kunnen variëren, daarnaast zijn de tafels ook samen te stellen in blad en onderstel en kunnen tot wel 3.50 meter breedte gemaakt worden
Hoe is de aftersales?
Het altijd streven naar de hoogste kwaliteit is essentieel bij Grey7 maar dat geldt ook voor goede garantieregelingen en betrouwbare service naar onze klanten toe. Op het moment dat er iets is, meld het ons en dan lossen wij dit op.
Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken