B DUTCH – The Timeless Touch

DUTCH DESIGN INTERIEURS DIRECT AF-FABRIEK!

Wij van Grey7 kunnen onze partner B DUTCH van harte aanbevelen. Misschien ben je al in de Grey7 showroom geweest en heb je de prachtige design keuken en badkamer van B DUTCH gezien? Onze partner nodigt je van harte uit om een bezoek te brengen aan de B DUTCH fabrieksshowroom in Cuijk. Je koopt B DUTCH producten rechtstreeks bij B DUTCH! Topkwaliteit voor betaalbare af-fabriek prijzen.

Meer informatie
Collectie ontworpen door topontwerper Bertram Beerbaum
B DUTCH - Tijdloos design

Tijdloos design

Met een team van ontwerpers en interieurbouwers, onder leiding van eigenaar Luciën van de Ven, ontwerpt en produceert B DUTCH unieke en betaalbare interieur collecties in het midden- en hoog segment. B DUTCH is een puur Nederlands producent van tijdloze design badkamers, keukens, kasten, haarden en andere grote elementen in jouw interieur. De producten worden vervaardigd van topkwaliteit materialen en zijn tot in detail afgewerkt. De vakmannen van B DUTCH werken alleen met hoge standaarden. Qua materiaal werkt B DUTCH veel met Solid Surface Corian en B-Solid, diverse hoogwaardige houtfineer soorten, natuursteen en hoogwaardig MDF.

Meer informatie

BEZOEK DE B DUTCH FABRIEKSSHOWROOM IN CUIJK

Wie op zoek is naar een luxe badkamer, een design keuken, een strakke kastenwand of ander interieurobject, kan, eventueel samen met de architect, een afspraak maken voor een bezoek aan de fabrieksshowroom van B DUTCH in Cuijk. Daar inspireert B DUTCH je graag met de mogelijkheden die de collecties bieden en krijg je een goede indruk van de B DUTCH kwaliteit. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe moderne keuken of luxe badkamer? Heb je al een mooi badkamer ontwerp of keuken ontwerp? Of wil je dat de B DUTCH ontwerpers met je meedenken over een mooi badkamer ontwerp, een nieuwe keuken, verlichtingsplan of bijvoorbeeld een strakke kledingkast? Kom dan zeker eens langs in Cuijk.

B DUTCH VASTE COLLECTIE EN MAATWERK

B DUTCH is dé partij voor het bedenken en realiseren van je complete interieur: keuken, badkamer, haarden, kastwanden in slaapkamer of werkruimte.

De B DUTCH vaste collectie bestaat uit waanzinnige basic items zoals badkamermeubelen, wastafels, waskommen, badmeubels, wastafelmeubelen, douches en douchebakken, ligbaden, douchevloeren, toiletfonteintjes, mat witte toiletpotten-wandclosets, RVS-kranen, badkamerspiegels met of zonder LED verlichting, design keukenverlichting en badkamerverlichting, Trimless inbouwspots LED, LED opbouwspots en LED wandspots, en aparte, niet doorsnee, wand- en vloertegels.

In de B DUTCH webshop presenteert B DUTCH de vaste design badkamerconcepten waarbij de klant diverse opties heeft ten aanzien van het model, het formaat, het materiaal, de kleur en andere productspecificaties. Zit de gewenste afmeting niet in de vaste collectie van B DUTCH? Aangezien alles met eigen hand door de vakmannen van B DUTCH wordt gemaakt, kan B DUTCH tegen geringe meerprijs binnen de design programma’s maatwerk verzorgen. Zo is het voor B DUTCH geen probleem om binnen de mogelijkheden die de concepten bieden een maatwerk ligbad of een wastafel en badkamermeubel op maat voor je te maken. B DUTCH maatwerk is daardoor ook altijd zeer goed te combineren met producten uit de vaste collectie van B DUTCH.

B DUTCH DESIGN LABEL

Luciën van de Ven, eigenaar B DUTCH:

“Het B DUTCH-label staat voor passie en vakmanschap in interieurs, gemaakt uit hoogwaardige, robuuste, eerlijke & duurzame materialen”.

Badkamers en keukens vormen de hoofdgroepen bij B DUTCH. Kenmerkend voor de B DUTCH design sanitair producten en complete luxe badkamers zijn de strakke en tijdloze heldere lijnen. De B DUTCH luxe keukens worden naar wens van de klant gemaakt binnen de lijnen van de B DUTCH keukenconcepten. Klanten kiezen uit verschillende materialen, afmetingen, indelingen en ook vormen waardoor een geheel unieke keuken ontstaat. De B DUTCH keukenconcepten zijn tijdloos. Strakke minimalistische design keukens en keukens met bijzondere organische vormen wat dankzij het Solid Surface materiaal Corian mogelijk is.

AF-FABRIEK PRIJZEN, BESPAAR TOT WEL 40%!

Omdat B DUTCH het design, het technisch ontwerp, de showroom en de productie nagenoeg op één locatie in Cuijk heeft georganiseerd, en niet met dealers werkt, maar rechtstreeks aan de particuliere of zakelijke eindgebruiker verkoopt, kan B DUTCH de producten zeer scherp in prijs aanbieden. Architecten, interieurontwerpers, aannemers en installateurs zijn overigens ook van harte welkom bij B DUTCH. Zij betalen exact dezelfde prijs als de eindgebruiker, daarin maakt B DUTCH geen onderscheid.

PERSOONLIJK CONTACT

Het inrichten van een (nieuw) huis of andere locatie/ruimte kan spannend zijn. Een groot voordeel is het directe contact tussen jou en B DUTCH, van ontwerp tot en met productie en levering. Binnen B DUTCH bewaakt je persoonlijke adviseur jouw wensen en eisen ten aanzien van de uitvoering en levering. Daarbij wordt jouw contactpersoon geholpen door een hechtteam van tekenaars, calculators, planners, interieurbouwers, kwaliteitscontroleurs, chauffeurs en service-medewerkers. Door de korte lijnen kan B DUTCH efficiënt met jou en je eventuele architect, ontwerper, aannemer of installateur, samenwerken.

Of je nu kiest voor een stijlvol product uit onze steeds wisselende en unieke vaste collectie in onze webshop of voor een maatwerk ontwerp dat in lijn met de B DUTCH design concepten ligt, B DUTCH biedt hoogwaardige kwaliteit, direct af fabriek tegen betaalbare vaste lage prijzen en met een persoonlijke touch!

GREY7 BEVEELT B DUTCH VAN HARTE AAN

Onze ervaringen met B DUTCH zijn uitstekend, een hele fijne partner om mee samen te werken. De B DUTCH producten sluiten perfect aan bij onze eigen interieurcollectie. Dat kun je ook zien in de fabrieksshowroom van B DUTCH in Cuijk, waar ook diverse inspirerende GREY7 meubels staan opgesteld.

Kijk voor meer informatie over B DUTCH op https://www.bdutch.nl.

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken