Bertram Beerbaum

Collectie door topontwerpers

"Bertram Beerbaum creëert. Hij is interieurspecialist, ontwerper en trendsetter. In alles wat hij doet, staat zijn liefde voor design centraal. Beerbaum is een bekend gezicht in de Nederlandse designwereld vanwege zijn eigenzinnige en bijzondere stijl van ontwerpen. Onze Home Collection is het prachtige resultaat van zijn wens om interieurdesign te integreren met productdesign en zo een comfortabel thuis te creëren.’’

Bertram Beerbaum

Persoonlijk gebruiksplezier

"Je huis is een plek waar je comfortabel wilt leven en waar je op je eigen manier wilt genieten. Lekker languit op de bank of samen met vrienden en familie urenlang tafelen. Op deze manier zijn de design meubels ontworpen; voor persoonlijk gebruiksplezier, bedoeld om van te genieten én als statement in je huis."

Bertram Beerbaum

Spannend en aanpasbaar

"Bertram Beerbaum laat de mooiste dingen uit zijn handen komen om jouw wereld mee te verrijken. Om je interieur spannender te maken. “Het heeft even geduurd voordat ik er vertrouwd mee raakte dat ik dingen anders zie dan anderen. Elk ontwerp maak ik vanuit mijn passie voor design in context.

Binnen de context van de gebruiker kies ik materialen en vormen want daar toont design zijn echte waarde. Wat ik echt fantastisch vind is dat deze collectie zich kan aanpassen aan de wensen van de gebruiker."

Bertram Beerbaum

Multifunctioneel

"De banken uit de collectie zijn multifunctioneel. Ik heb gezocht naar een combinatie; een bank die waar je op kunt zitten, hangen en liggen. Samen met mijn productdesigner ben ik daar lang mee bezig geweest. Het was een zoektocht; zitten, schuim snijden, liggen, zitten, verlagen, verhogen, weer zitten. Door met verschillende elementen te kunnen spelen past de bank altijd bij de gebruiker zonder in te leveren op design."

Bertram Beerbaum

Persoonlijke twist

"Met de Home Collection by Bertram Beerbaum laat hij zien waarvoor design bedoeld is: mooi om naar te kijken en fantastisch om elke dag te gebruiken. Zijn stijl is chic, tijdloos, stoer en altijd functioneel. Passie voor creativiteit, ambacht en eerlijke materialen zijn de belangrijke ingrediënten voor zijn ontwerpen. En hij daagt je uit om stoer met chique te combineren. En zo een heel persoonlijke twist te geven aan jouw interieur."

Ervaringen

Klanten over Grey7

Alles Onder 1 Dak

“Prachtige showroom met eveneens gave meubelen en super service. Naar volle tevredenheid geholpen door Wendy. Ze heeft mij geadviseerd, en goed aangevoeld hoe ik mijn interieur wilde hebben. Resultaat? Een gave stadswoning ingericht door Grey7!”

- Annemiek

Oog voor perfectie

“Ik had duidelijke wensen, hier werd perfect op aangesloten. Accuraat, attent en met oog voor perfectie het wow-effect bereikt”

- Josef

Sfeervolle showroom

“Leuke sfeervolle showroom waarin je alles rustig kunt bekijken en desgewenst vakkundig en persoonlijk advies krijgt.”

- Jochem

Prima contact en levering

“Wij zijn heel blij met onze nieuwe stoelen, ze staan fantastisch en zitten heerlijk. Goed advies en prima contact en levering!”

- Jeanine Wienen

Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken