Grand&Johnson

Nieuwe collectie met topontwerper

Met trots presenteren wij in mei een nieuwe design collectie met de Nederlandse ontwerpers Grand&Johnson. Het is onze missie om design toegankelijk te maken en jou daarmee te inspireren om mooi te wonen.

Ode aan de verwondering

Grand&Johnson weet als geen ander hoe je interieurdesign ontwerpt. Van huis uit zijn het interieurontwerpers, die alles weten over mooi wonen. Grand&Johnson ontwerpt met een verhaal. Ze ontwerpen een wereld waarin je steeds verrast wordt en nieuwe dingen ziet. Waarin je wordt verwonderd door de eenvoud en de complexiteit. Want daar draait het bij de ontwerpen van Grand&Johnson om; ode aan de verwondering.

Bij elk ontwerp zoeken ze naar contrast en evenwicht in contouren, vormen, kleuren en materialen. Niets wordt aan het toeval overgelaten en aan alles is gedacht. Verbindingen worden niet verborgen maar krijgen juist aandacht en mogen gezien worden.

Unieke samenwerking

Door onze krachten te bundelen lanceren we een unieke meubelcollectie. Wij werken met de beste vakmensen die de ambacht nog kennen. Door dat vakmanschap te combineren met het ontwerp van Grand&Johnson is deze collectie bijzonder en uniek.

Ben je op zoek naar een prachtige designbank met mooie details, een eettafel met verrassend onderstel, een design kast die net even wat opvallend is of een ander design meubelstuk? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij sturen je een persoonlijke uitnodiging voor de grootse opening van deze meubelcollectie!

Meer informatie
Collectie ontworpen door topontwerper Bertram Beerbaum
Collectie met Grand&Johnson Vanaf 22 Mei 2020
Pal naast de meubelfabrikant

Pal naast de meubelfabrikant

De ontwerpen worden geproduceerd door Hofstede Raanhuis, meubelmakers sinds 1913, pure ambacht en kwaliteit.

De collectie is exclusief verkrijgbaar via Grey7, de showroom pal naast de meubelfabriek in Renkum.

Door de collectie direct aan te bieden, blijven de levertijden kort en kunnen de scherpst mogelijke prijzen worden gehanteerd.

Meer informatie