Data center HQ Amsterdam

Ontwerp en realisatie door Kabaz

Data center HQ Amsterdam

De wens van onze opdrachtgever in Amsterdam Zuidoost was duidelijk: Een exclusief interieur met veel mogelijkheden tot maatwerk.

Ook stond het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals notenhout, in combinatie met functionaliteit en eigenheid hoog op het wensenlijstje.

Al de wensen zijn tijdens het ontwerp en de realisatie aan bod gekomen. Wat heeft geleid tot een prachtig resultaat met een tevreden opdrachtgever.

Opvallend in de ruimte is de lange koffiebar. Het straalt een luxe hotellobbysfeer uit. De strakke vormen en bijpassende kleuren hebben gezorgd voor de exclusieve uitstraling in de ruimte.

Data center HQ Amsterdam Data center HQ Amsterdam

Om iets extra’s aan de grote oppervlakte te geven is er een ‘intiem’ hoekje gecreëerd. Deze plek is net wat meer afgezonderd en ideaal om rustig een gesprek te voeren.

Voor dit hoekje is de Frank hoekfauteuil gebruikt. Deze is aan beide de kanten van het tafeltje geplaatst. Het is een luxe en zeer comfortabele fauteuil. Ondanks de kleine ruimte is er nog steeds maximaal zitcomfort.

Data center HQ Amsterdam

Deze locatie dient als werkplek voor een groot aantal medewerkers. De representatieve functie is hier heel nadrukkelijk aanwezig.

Er is gekozen voor herhaling van de meubels. Zo blijft het een rustige ruimte waar fijn in gewerkt kan worden. Het straalt daarnaast een professionele en zakelijke sfeer uit, wat het effect van de ruimte versterkt.

Data center HQ Amsterdam

Er is bij deze plek ook weer gekozen voor de subtiele combinatie van rust en herhaling. De 4 Jack longchairs zorgen voor comfort en geborgenheid. Het geeft een extra luxe touch aan de ruimte.

De longchairs hebben een chique ontwerp, ingetogen uitstraling en zijn qua materiaal en vorm zeer uitgebalanceerd. Dit past precies bij het idee en funcie van het meubel. Het is een uniek en opvallend meubelstuk in de ruimte.


Zien en ervaren?

Zien en ervaren?

Gratis productadvies in onze showroom in Renkum

Afspraak maken